Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Zafer Bayramı’nı Tekerlek Tepe’de kutladılar

​​​​​​​Milli bayramları Türkiye’nin değişik zirvelerinde kutlayan Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK), 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Latmos Dağı Tekerlektepe zirvesinde kutladı.

Zafer Bayramı’nı Tekerlek Tepe’de kutladılar
  • 31 August 2021, Tuesday 11:14

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bafa Beşparmak Dağları'nın en yüksek zirvesi olan Latmos Tekerlektepe'ye tırmanış düzenlendi. Etkinliğin ardından açıklama yapan Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya; “Yaklaşık bir buçuk yıldır pandemiden dolayı kulüp olarak etkinlik yapamadık. Milas Dağcılık olarak her yıl milli bayramlarımızı yurdun değişik zirvelerinde kutluyoruz. Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Muğla TDF İl Temsilciliği, BODOSK ve MİDOSK dağcılarının katılımıyla Bafa Beşparmak dağlarının en yüksek zirvesi olan Latmos Tekerlektepe'de kutladık. 30 Ağustos Zafer Bayramı vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarıldığını ifade etmektedir. Kahraman ordumuzun 26 Ağustos’ta başlattığı büyük taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesini 30 Ağustos’ta kazandığı zaferle taçlandırmıştır.

Bu vesileyle Milas Dağcılık ailesi olarak başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık