Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’da Kovid-19 vakalarında artış..

​​​​​​​Hayat Eve Sığar uygulamasındaki yoğunluk haritası verilerine göre, Milas’ta son günlerde Kovid-19 vakalarında dikkat çekici bir yükseliş başladı. Kovid-19 vakalarındaki artışın önlenmesi için vatandaşlara görevler düştüğünü ifade eden uzmanlar, maske-mesafe-hijyen ve mutlaka aşı uyarısında bulundu.

Milas’da Kovid-19 vakalarında artış..
  • 31 August 2021, Tuesday 11:05

Türkiye'de son dakika corona virüsü gelişmelerini, vaka ve ölüm sayılarını her akşam paylaşan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 29 Ağustos günü vaka ve ölüm sayıları hakkında güncel bilgileri yaptığı son dakika açıklaması ile duyurdu.

“AŞI OLMAK – TEDBİRLERE UYMAK”

Toplum bağışıklığı oluşana kadar aşı olmanın ve tedbirlere uymanın gerekliliğine vurgu yapan Bakan Koca, 29 Ağustos günü 17 bin 332 vakaya rastlandığını ve yeni vefat sayısının 255 olarak kayda geçtiğini açıkladı.

Öte yandan Milas’ta da son günlerde Kovid-19 vakalarında artış yaşanması dikkat çekti. Hayat Eve Sığar uygulamasındaki yoğunluk haritası dikkate alındığında; yüksek risk alanı olarak tanımlanan kırmızı bölgelerin ilçe merkezindeki sınırlarının genişlemeye başladığı görüldü.

Virüse karşı verilen savaşta toplum sağlığının korunması adına her bir bireye görevler düştüğünü söyleyen uzmanlar, aşı sırası gelenlerin aşılarını ertelemeden yaptırmaları gerektiğini ve Kovid-19 tedbirlerine mutlak suretle uymaları gerektiğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis