​​​​​​​“Zafer Partisi Türk Milletini uyandırma servisi gibidir”

Geçtiğimiz aylarda örgütlenmesini tamamlayan Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı için parti binası açılış töreni düzenlendi. Açılış töreninde konuşan İlçe Başkanı Suat Yaşar, “Zafer Partisi, kurtuluşun son şansıdır” derken, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, sığınmacılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

​​​​​​​“Zafer Partisi Türk Milletini uyandırma servisi gibidir”

Genel Başkanlığını Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nin Ulusal Egemenlik Caddesi’nde bulunan Artun İş Merkezi’ndeki parti binası, düzenlenen törenle açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde ilk konuşmayı İlçe Başkanı Suat Yaşar yaptı. Yaşar, “Zafer Partisi, kurtuluşun son şansıdır. Zafer Partisi, birlik ve barış ilkeleri doğrultusunda, Atatürk’ün çizgisinde Türk Milliyetçiliğini savunan, Türkiye’yi ekonomik krizden kurtaracak, sığınmacıları gönderecek, birlik ve beraberliği sağlayacak son partidir. Zafer Partisi, Türk Milletinin partisidir.” dedi.

Daha sonra söz alan Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Ünal Yiğit ise, partinin Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğini benimsemiş; birçok projeleri olan bir siyasi parti olduğunu kaydetti.

Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk ise, “Suriyelilerden başka anlatacak bir şeyiniz yok mu?’ şeklinde eleştiriler de alıyoruz. Buna verdiğimiz cevap şudur: Suriye meselesi; içerisinde sağlık, güvenlik, ekonomi ve eğitim gibi birçok sorun teşkil etmektedir. Bu sorunu çözdüğümüzde ülkenin bugünkü yüzde 70’lik sorununu çözmüşüz demektir. Ancak Suriyeli veya herhangi bir insanın düşmanı olmamız mümkün değildir. Biz onların vatanlarında güvenli, mutluluk içerisinde yaşamalarının temin edilmesini istiyoruz. Eğer bugün Suriyeliler meselesini halledemezsek küresel ısınmadan dolayı önümüzdeki yıllar içerisinde 10 milyonla baş edemezken 30-40 milyona varan göç dalgası gelecek. Türkiye hedef göç ülkeleri arasında. Her gün binlerce kaçak göçmen Türkiye’ye gönderilmektedir. Bu örtülü bir işgaldir. Dolayısıyla hemen bitişiğimizde terör devleti kurmak için insanları bize göndererek, muhacir ilişkisi gibi sunmaları aldatmacadan başka bir şey değildir. Zafer Partisi Türk Milletini uyandırma servisi gibidir.” dedi.

Türk, “Zafer Partisi kadrolarıyla bu ülkeyi yönetmeye taliptir. Ülkeyi soyanların, talan edenlerin, bu hale getirenlerin hepimizi fakirleştirenlerin mutlaka gitmesi gerekiyor. Kurtuluş için artık bir alternatifiniz var. Milli kadrolarıyla Zafer Partisi günden güne büyüyerek Türkiye’nin her tarafında örgütlenerek milletimizi sorunlarını gündeme getirecek ve bunlarla ilgili çözüm siyaseti üstlenecektir.” diye konuştu.

AKP’nin 20 yılı aşkın sürede tüm Cumhuriyet kazanımlarını satıp, peşkeş çektiğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Sedat Timur ise,  “Bu emperyalist ülkelerin oyunuydu. İktidara talip olanlar yani şu anda 6+1 olanlar(Millet İttifakı) ise, AKP’nin yaptıklarını devam etmek maksadıyla bir araya geldiler.” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar ve kurdele kesimin ardından parti ofisi tanıtıldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık