Zorlu maçın kazananı Milas oldu

Büyük Erkekler Birinci Ligde ilimizi ve ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor, 10 Mart Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde, lig dördüncüsü İzmir Altekma karşısında, güzel oyunun karşılığını 3-2 galibiyet ve 2 puanla aldı.

Zorlu maçın kazananı Milas oldu

 Milas’a mutlak galibiyet ve 3 puan için gelen İzmir takımı maçın ilk iki setinde karşısında sert bir kaya buldu.

 Milas Belediyespor, tribünleri dolduran taraftarlarının desteği ile başladığı maçta ilk sette oldukça başarılı ve oldukça iyi bir oyun ortaya koydu.

Birinci sette Altekma tam 7 servis atışını dışarıya atarken temsilcimiz 4 servis atışından yararlanamadı.

Müthiş bir tempoda geçen ilk seti Milas Belediyespor 25/21 aldı ve skoru 1-0 yaptı.

İkinci sette yine mücadele, yine heyecan ve artarak yükselen bir tempo vardı. Ev sahibi takım Milas Belediyespor bu sette 3 servis atışından yararlanmazken konuk takım 4 servis atışından faydalanamadı.

 İlçemiz takımının sporcuları seti kazanmak adına tüm performanslarını sahaya yansıtınca kaçınılmaz olarak setin galibi de Milas Belediyespor oldu ve seti 25/23 alarak skoru 2-0 yaptılar.

 Maçın üçüncü setinde ilk iki setin zevkli çekişmesi ve mücadelesi devem etti. Bu sette 5 servis atışından Milas 5 servis atışından Altekma yararlanamadılar. Seti Altekma 25/21 alarak skoru 2-1’e getirdi.

 Dördüncü sette Milas 2 Altekma 2 servis atışını dışarıya attılar. Bu sette takımımızda bireysel hatalar yapılmaya başladı. Birazda yorgunluk baş gösterdi. Altekma daha iyi bir mücadele gösterdi ve seti 25/15 alarak skoru 2/2 ye eşitleyerek, maçı taybrek setine taşıdılar.

Maçın beşinci ve son setinde her iki takımında seyir keyfi olarak son derece güzel bir oyununu izledi taraftarlar.

İlk saha değişimine 7/5 önde giren konuk takım, maça asılmaya başladı. Ancak maçı bırakmayan Milas Belediyespor peş peşe iyi sayılar buldu. Servis atışlarından sayılar alan ilçemiz takımı kazanma hırslarını oyuna yansıtarak, seti 15/11, maçı da 3-2 alarak hem İzmir’deki 3-2 lik yenilginin rövanşını aldılar, hem de Efeler Ligi için üçüncülük sırasını 2 maç kala garantileyerek, Play Off grup maçlarına gitme hakkını elde ettiler.

Mütevazı bir bütçe ve tamamen yerli oyunculardan kurulan Milas Belediyespor, 2018-2019 spor sezonunun en başarılı voleybol takımı unvanını da boşa almadığın,ı sezon boyunca oynadığı oyunla göstermiş oldular.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık