Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

13 Eylül’de Buluşalım

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğinden yapılan bir açıklama ile 13 Eylül Cuma günü Saat 10.00 da Aşkıdil Akarca Toplantı Salonunda yapılacak Yeni Milasspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına yeni Milasspor üyeleri davet edildi.

13 Eylül’de Buluşalım

2018-2019 Spor sezonunda katıldıkları Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde sezonu üçüncü sırada tamamlayan ilçemiz takımı şampiyonluk ve BAL Ligi hayallerini yine ertelemişti.

Sezona Ahmet Karabıyık başkanlığında başlayan Yeni Milasspor’da yaşanan bu başarısızlık sonrasında kulüp başkanı Ahmet Karabıyık oldukça geç bir süre sonra kulübü Olağanüstü Genel Kurula götürmesiyle 2019-2020 sezonu için yeni bir kulüp başkanı ve yönetimi seçiminin yapılması kesinleşmiş oldu.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nin Ekim ayının son haftasında başlayacak olması nedeniyle lig için çalışmaların bugüne kadar yapılmaması Yeni Milasspor Taraftarlarınca endişe ile karşılandı.

Yeni Başkanımızı İlk Toplantıda Belirleyelim

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık tarafından alınan Olağanüstü Genel Kurul Kararı ile yeni yönetimin belirleneceği ilk toplantı tarihi de 13 Eylül Cuma olarak açıklandı.

13 Eylül Cuma günü yapılacak olan ilk Olağanüstü Genel Kurulun gerçekleşmesi adına Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, yaptığı açıklama ile, ilk toplantı tarihi olan 13 Eylül’de başkan ve yönetim ekibinin belirlenmesi için Yeni Milasspor Üyelerine çağrıda bulunarak ikinci toplantıya gerek kalmadan, çoğunluğu sağlayarak seçime gidelim dedi.

Başkanlık İçin Tek Aday Öcal Yüksel

2019-2020 spor sezonunda Muğla süper Amatör Küme Ligi’nde yer alacak olan Yeni Milasspor’da yeni başkanın kim olacağı sorusu 13 Eylül’de çoğunluk sağlanmazsa 20 Eylül’de cevaplanacak.

Bugüne kadar sadece Milaslı iş adamlarından Öcal Yüksel’in adaylığını açıkladığı başkanlık yarışında başka aday olup olmayacağı henüz daha netleşmedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık