15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için mücadele edecekler

​ÖNDER Haber -

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için mücadele edecekler

Muğla’da günlük olarak yayınlanan Muğla Kent Gazetesi’nin önerisiyle Muğla Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü, ASKF ve TÜFAD işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Altyapı Turnuvası düzenlendiği bildirildi.

Muğla Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Muğla Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Serkan Öcalmaz, Muğla Kent Gazetasi Yazı İşleri Müdürü Nejat Altınsoy’un önerisiyle gerçekleştirilecek turnuva ile Muğla’nın futbol kulüplerinin demokrasiye sahip çıktığını belirterek şunları söyledi:

“15 Temmuz’da darbeye karşı millet iradesine sahip çıkan ve hain kurşunlarla şehitlik mertebesine ulaşan demokrasi kahramanı şehitlerimizi anmak için düzenlenen turnuvaya il genelinde 8 takım katılıyor. Muğlaspor, BB Bodrum Belediyespor, Fethiyespor, Köyceğiz Belediyespor, Ortaca Belediyespor, Turgutreisspor, Yatağanspor ve Yeni Milasspor, bu kez kazanmak için değil, demokrasi için mücadele edecekler. Şehitlerimizin aziz hatırası için ter dökecekler. 1997 yaş altı sporcularından oluşan 8 takımın maçları bugün başlayacak. Tüm halkımızı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvasına davet ediyoruz.”

Bugün başlayacak turnuvanın çeyrek ve yarı final maçları Düğerek ve Kötekli stadında, final maçı ise 7 Temmuz Pazar günü Muğla Atatürk Stadında yapılacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık