Atletizm Yarışlarında Milas’a Madalya Yağmuru

Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Atletizm Takımı Isparta'da yapılan "Türkiye'nin En Güçlüsü" birinci kademe yarışlarından madalyalarla döndü.

Atletizm Yarışlarında Milas’a Madalya Yağmuru
  • 31 October 2023, Tuesday 12:33

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan “TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜSÜ” birinci kademe yarışları Sav Spor Kompleksinde gerçekleştirildi. Birinci kademe yarışlarında bölgenin En hızlı koşan, En uzun atlayan ve En uzun atan sporcuları belirlendi.

Antrenörleri Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Havva Uzuncan ile birlikte 28 Ekim’de Isparta'daki atletizm grup şampiyonluğu müsabakalarına katılan sporcularımızdan 2012 doğumlu Ece Kurtuluş grup ikincisi, 2011 doğumlu Utku Uslu grup birincisi, 2010 doğumlu Nisanur Kırçın grup birincisi ve Eda Öneş grup ikincisi oldu.

Başarıdan başarıya koşan atletizm takımı sporcuları, elde ettikleri bu önemli dereceler sonrası 11 Kasım'da Ankara'da yapılacak olan Türkiye Atletizm Şampiyonası final yarışlarına katılma hakkı elde etti.

Kazandıkları başarının sevincini sosyal medya hesabından paylaşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, “28 Ekim’de Isparta’da yapılan Türkiye'nin En Güçlüsü" Atletizm Yarışlarında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Atletizm Takımımız harikalar yaratmaya devam etti. Yarışlar sonunda madalya yağmuru Milas’a aktı. Sporcularımız Ece Kurtuluş, Utku Uslu, Nisanur Kırçın, Eda Öneş Isparta’dan derecelerle döndü. Antrenörümüz Havva Uzuncan'ı ve sporcularımızı kutluyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık