BAL hazırlıkları başladı

Türkiye Bölgesel Amatör Küme Ligi BAL’da ilimizi temsil edecek olan Yatağanspor, Ortaca Belediyespor ve Gümüşlük Gençlikspor’da BAL Liginin başlama tarihinin belli olmasıyla hareketli günler başladı.

BAL hazırlıkları başladı

Geçmiş dönemlerde BAL Liginde mücadele eden Yatağanspor ve Ortaca Belediyespor’a bu sene 2019-2020 Süper Amatör Küme Ligi şampiyonu Gümüşlük Gençlikspor da katıldı.

BAL maçı oynamadılar

Mart 2020 yılında dünyada ve ülkemizde yaşanan Covit 19 salgın hastalığı nedeniyle tamamlanamayan Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde grup lideri olan Gümüşlük Gençlikspor ligin tamamlanmasına 4-5 hafta kala şampiyon olarak Play Off karşılaşması oynamadan BAL Ligine yükseltilmişti.

Gümüşlük Gençlikspor’un BAL Ligine çıkmasıyla 2020-2021 sezonunda BAL Liginde 3 Muğla takımı Üçüncü lig şansını elde etmek için mücadele edecekler.

Yatağanspor aradığı çalıştırıcıyı buldu

2020-2021 sezonunda hızlandırılmış BAL Liginde ilimizi temsil edecek olan Yatağanspor, sezon için, deneyimli Teknik Sorumlu Egemen Urhan ile anlaştı.

BAL Liginin Nisan ayı içersinde başlayacak olmasından dolayı ilimiz takımları hem teknik sorumluları hem de kadrolarında yer alacak futbolcu transferlerine başladılar.

2 haftadır kadrosuna kattığı yeni futbolcularıyla Yatağan Şehir Stadyumu’nda antrenmanlara başlayan Yatağanspor, teknik Sorumlusu Egemen Urhan nezaretinde antrenman çalışmalarına hız verdi.

Yeni Milasspor’da futbola başlayan genç futbolcu Barış Sabancı’yı da kadrosuna katan Yatağanspor, hem antrenmanlarına devem ediyor hem de kadrosuna yeni futbolcular katmayı sürdürüyor. 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık