Bargilya Futbol Turnuvası Başlıyor

15 futbol takımının katıldığı Güllük Halı Saha Futbol Turnuvası 18 Mayıs Cumartesi günü ilk hafta karşılaşmaları ile oynanmaya başlıyor.

Bargilya Futbol Turnuvası Başlıyor

Yasin Erol’un işletmeciliğini ve sahipliğini yaptığı Güllük Halı Sahası’nda oynanacak olan futbol turnuvasında hakemlikleri Murtaza Panay ve Hüseyin Açar yapıyorlar.

Hafta içi Çarşamba, Perşembe günleri, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak olan futbol turnuvası grup maçları sonrasında, gruplarında ilk dört sırayı alacak 8 takım, çeyrek final için bir kez daha sahaya çıkacaklar.

Başarılar Diledi

15 Mayıs Çarşamba günü Güllük Halı Sahası’nda bir araya gelen turnuvaya katılan futbol takımlarının sorumlularına turnuva şartnamesi ile ilgili bilgileri veren işletme sahibi Yasin Erol,“güzel ve keyifli bir futbol turnuvası olması dileğimle katılımcı tüm takımlara ve maçlarımız yönetecek hakem arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“Başarılı ve güzel bir turnuva için tüm takımların sporcularının, yöneticilerinin gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” diyen Yasin Erol,“bu turnuva sonrasında yaz dönemi futbol turnuvalarımız yine sizlerle birlikte devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Turnuvaya Katılan Takımlar

A Grubu Takımları:1-Çimenci Home 2-Çakıray United 3- Ovaspor 4- Koruspor 5- Boğaziçi 6- Akyol Gençlikspor 7- Karadeniz Su Ürünleri 8- Güllükspor

B Grubu Takımları:1-Halis Çelik Sigorta 2- Meşelik 3- Dörtyol Gençlik 4- Avşar Gençlikspor 5- Örenspor 6- Gençlikspor 7- Menteş Gençlikspor

18 Mayıs Cumartesi Maç Programı

A Grubu

Saat 20.00 Koruspor- Çimenci Home

Saat 21.00 Çakıray United- Güllükspor

Saat 22.00 Boğaziçispor- Karadeniz Su Ürünleri

Saat 23.00 Akyolspor- Ovaspor

19 Mayıs Pazar Maç Programı

B Grubu

Saat 21.00 Menteş Gençlik-Halis Sigorta

Saat 22.00 Avşar Gençlikspor-Gençlikspor

Saat 23.00 Örenspor- Dörtyol Gençlikspor

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık