Başarılı antrenörlere teşekkür belgesi

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Başarılı antrenörlere teşekkür belgesi

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 3 antrenöre teşekkür belgesi takdim edildi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde devam eden hentbol kursu çalıştırıcısı Tuğçe Handan Demirel’e, badminton çalıştırıcısı Pınar Demir’e ve judo çalıştırıcısı Yeliz Çatak’a, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel’in de imzasının bulunduğu teşekkür belgelerini hentbol, badminton ve judo antrenmanlarını ziyaret ederek çalıştırıcılara takdim eden Kurum Müdürü Ünlüsoy; öğrencilerle bir süre sohbet ederek görüşmelerde bulundu.

3 çalıştırıcının gerek Gençlik Haftası boyunca sergiledikleri performans ve yaptıkları katkılar, gerekse de yıl boyunca kurslara katılan öğrencilere karşı tutumları ve yaptıkları başarılı çalışmalarla teşekkür belgelerini almaya hak kazandıklarını dile getiren Ünlüsoy; çalıştırıcılara ilerleyen yıllarda yapacakları çalışmamalarda da başarılar diledi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri ise kendilerine takdim edilen belge için teşekkür ederek, çalışmalarına ellerinin gelenin en iyisini vererek devam etmeye çalışacaklarını ifade ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık