Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başarılı kaleciyle görüştü

​​​​​​​Süper Lig futbol Takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen ve Rizespor’un kalesini koruyan 21 yaşındaki genç kaleci, hasret gidermek için geldiği Milas’ta Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek Yeni Milasspor alt yapısından Manisaspor’a ve Çaykur Rizespor’a uzanan yolculuğu ile ilgili bilgiler verdi.

Başarılı kaleciyle görüştü

Milas Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan görüşmeye Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H.Arda Varol ve genç kalecinin babası Kadir Görgen de katıldılar.

2012-2013 Sezonunda Yeni Milasspor Kulübünün alt yapısında futbola kaleci olarak başladığını belirten Zafer Görgen Çaykur Rizespor’a gidişi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Zafer Görgen açıklamasında şunları söyledi; “Yeni Milasspor’da alt yapı antrenörlüğümüzü yapan Yıldırım Özer hocamızla U14 futbol Takımıyla Ege Bölgesi şampiyonu olduktan sonra Denizli’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına gittik. Burada Manisaspor alt yapı antrenörleri de maçlarımızı izlemeye gelmişler ve Manisaspor Kulübü ile Yeni Milasspor Kulübü transferimle ilgili olarak anlaştılar.

Manisaspor’da 2,5 yıl kaldıktan sonra bu kez Çaykur Rizespor’a transfer oldum ve hala bu takımın formasını giymekteyim. Bu iki kulübe transferlerim sırasında bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

Başkan Muhammet Tokat’a gelecek hedefleriyle ilgili olarak bilgiler veren genç kaleci Zafer Görgen başkan Tokat’a Rizespor’da giydiği formayı hediye ederek kendisini kabul ettiği için teşekkür etti.

Başkan Tokat’tan Plaket

Ailesinin yaşadığı şehir olan Milas’a gelen Çaykur Rizespor Futbol Takımının kalesini koruyan başarılı kalecimiz Zafer Görgen ile bir süre spor sohbeti gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat genç kaleciye bir teşekkür plaketi vererek Milas’ımızı en iyi şekilde temsil ederek adını duyurdun dedi.

Milas’ın her spor dalında başarılı sporculara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Muhammet Tokat başarının tek adresinin alt yapılardaki sporcuların gelişimleri olduğunu belirterek voleybolda da futbolda da hedef her zaman önce alt yapıdaki sporcularımızın yetişmesi olmalıdır temennisinde bulundu.

Yeni Milasspor’un alt yapısından yetişerek Süper Lig Futbol takımlarından Çaykur Rizespor’a forma giyen Zafer Görgen Başkan Tokat’a veda ederken yaptığı açıklamasında ”Ben Milas’ın sporcusuyum, Milasspor’un bana ihtiyacı olduğunda elimden gelen yardımı yapmaya hazırım diyerek Milaslı taraftarlara selam ve sevgilerini gönderdi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis