Beçin Gençlik, Göcek Maçına Çıkmıyor

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Süper Amatör Küme Ligi takımı, 17 Şubat Pazar günü Güllük Stadyumu’nda oynayacağı Göcek Belediyespor lig karşılaşmasına çıkmıyor.

Beçin Gençlik, Göcek Maçına Çıkmıyor

Beçin Gençlikspor Futbolcuları Muğla 48spor.com’a sosyal medya yoluyla yaptıkları açıklamada, Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı ve Yönetimi tarafından kendilerine verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle, önce Göcek Belediyespor daha sonra da diğer lig maçlarına çıkmayacaklarını belirtiler.

Geçtiğimiz hafta sonu Ören’de oynanan lig karşılaşmasında Yeni Milasspor’u 1-0 yenerek düşme hattından uzaklaşan Beçin Gençlikspor futbol takımı, hafta sonu Güllük Stadyumu’nda oynayacağı lig maçında Göcek karşısında alacakları olan paraların ödenmemesi nedeniyle sahada yer almayacaklarını belirterek, kulüp başkanı Erhan Çiftçi’nin söz verdiği ödemeleri yapmalarını istediler.

Başkandan Açıklama Geldi

Konu ile ilgili olarak aradığımız Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi gazetemize yaptığı açıklamada, kulüpte parasal sıkıntıların yaşandığını, ödemelerin futbolculara zamanında yapılamadığını vurgulayarak, hem kendisinin hem kulübün maddi sıkıntıları olduğunu söyledi.

Başkan Çiftçi ayrıca kulüpte malzemeci olduğunu, futbolcularla ilgilenildiğini, servis ve yemek sıkıntısı olmadığını dile getirerek, tek sıkıntının parasal olduğunu ve futbolculara belirtilen sürelerde ödeme yapılamadığını söyledi.

Maça çıkıp çıkmama tasarrufunun futbolcularda olduğunu, takımın müsabakaya çıkmaması sonucunda ligden çekileceklerini de dile getiren Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi, mali anlamada büyük sıkıntı içinde olduğunu, bu nedenle ödeme yapamadığını belirtti.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık