Bir Yılın Yorgunluğunu Attılar...

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Bir Yılın Yorgunluğunu Attılar...

2017-2018 Muğla Voleybol Sezonu sonunda yorgunluklarını atmak, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek için bir araya gelen Muğla Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Muğla Altınkalp Resturantında buluşarak Voleybol Sezonun yorgunluğunu bir akşam yemeği ile giderdiler. Muğla Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek Başkanı Ali İnan’ın hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan geceye Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu, Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu, Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Şubesi Müdürü Mutlu Uzun, Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Muğla Voleybol Hakemleri, Muğla Voleybol Hakem Gözlemcileri ile Yatağan Devrim Gazetesi Yazarı Ekrem Orhan, Milas Önder Gazetesi Spor Muhabiri Hüseyin Açar, Milas Medya Spor Muhabiri Sercan Ergin ve Milas Atatürk Spor Kompleksi Tesis Amiri Özlem Aydın katıldılar.

 Voleybol Ulusal Hakemlerimizden Turgut Uzunçakmak’ın sunduğu gecede Dernek Başkanı Ali İnan, Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu ve Muğla Voleybol Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu birer konuşma yaparak Voleybol Hakemliği ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Yapılan konuşmalar sonrasında geceye katılan Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu’ya Muğla Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek Başkanı Ali İnan tarafından geceye katılımlarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Muğla’nın tek Ulusal Voleybol Hakemi Turgut Uzunçakmak ile Muğla’da 2017-2018 sezonun en başarılı Voleybol Hakemi seçilen Nurgül Tatlı’ya da başarı plaketlerinin verildiği gecede 2017-2018 Voleybol Sezonunda Voleybol haberlerini gazetelerine taşıyan Milas Önder Gazetesi ve Radyo Gözlem Spor Muhabiri Hüseyin Açar’a, Milas Medya Spor Muhabiri Sercan Ergin ile Yatağan Devrim Gazetesi Yazarı Ekrem Orhan’a da teşekkür belgeleri verildi.

Geceye katılan Muğla Voleybol Hakemleri ile Voleybol Gözlemcilerine de teşekkür belgelerinin verildiği gecede Milas Voleybol Gözlemcisi Cengiz Meriç’te teşekkür belgesi alan isimler arasındaydı.

Yapılan Plaket töreni sonunda Muğla Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek birlikteliklerini bir fotoğraf karesinde ölümsüzleştirdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık