Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bu Gençlerde Umut Var

Kuruluşu üzerinden çok yakın bir süre geçmesine rağmenOkçuluk sporunda Muğla’nın adını aldıkları başarılı sonuçlarla duyurmaya devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı rekorlara doymuyor.

Bu Gençlerde Umut Var

Dr Ejder Sözen’in büyük gayretleriyle kurulan Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı, son olarak katıldıkları yurt içi turnuvalarda Gençler Kadetler Açık Hava Türkiye Şampiyonasında 4 altın 1 gümüş madalya ile Muğla’ya dönen Muğla Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı, yeni başarılar için yaz tatilinde de çalışmalarını Yatağan’daki Bencik Mahallesinde yer alan Okçuluk Tesisleri’nde sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay içeri,sinde son olarak Ordu’da yapılan ve milli takım seçmeleri düzeyinde yapılan Türkiye Okçuluk Şampiyonasında Makaralı Yay Genç Erkeklerde Emircan Haney altın madalya kazanırken kızlarda ise Hazal Burun Gümüş madalya kazandı.

Sevda Yaka, Hazal Burun ve Solgül Lök’ten oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Kız Okçuluk Takımı, takım halinde Türkiye rekoru kırdılar ve Muğla’ya 3 altın madalya kazandırdılar.

Elde edilen bu başarılarla Emircan Hazal, İspanya’da yapılacak Dünya Gençler Okçuluk Şampiyonasında Muğla’yı ve Türkiye’yi temsil edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık