Büyük hayalleri olan küçük sporcular

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Büyük hayalleri olan küçük sporcular

Gelecekte büyük ve başarılı futbolcular olmak isteyen yüzlerce küçük futbolcunun futbolun inceliklerini ve ayrıntılarını öğrenme çabaları Milas Stadyumu’nun yeşil çimleri üzerinde devam ediyor.

Milasgücüspor Kulübünün bünyesinde futbol çalışmaları yapan minik futbolcular geleceğin birer yıldız futbolcuları olma hayallerini antrenörlerinin verdiği talimatlara uyarak gösteriyorlar.

Milasgücüspor Kulübünün yıldız futbolcuları antrenörleri Mehmet Kabak ve Recep Çay nezaretinde Milas Stadyumu’nda futbol antrenmanlarına haftanın beş günü devam ediyorlar.

Milasgücüspor Kulübü yaz futbol okulu antrenörü Recep Çay gazetemize yaptığı açıklamada yaz futbol okulu çalışmalarının son derce güzel ve iyi gittiğini belirterek küçük futbolcular arasında futbola yeteneği olan birçok futbolcunun olduğunu söyledi.

Yaz futbol okulunun okulların açılma tarihine kadar hafta içi daha sonra da hafta sonlarında devam edeceğini vurgulayan antrenör Recep Çay “Milasgücü olarak hedefimiz futbola yetenekli sporcular kazandırıp, kulüp bünyemizde lisans çıkartarak lig maçlarımızda yer almalarını sağlamak” dedi.

Milasgücüspor Kulübü olarak bu yaz yüzlerce minik ve küçük sporculara sıcak yaz günlerinde spor yaptırmanın keyfini yaşadıklarını belirten çalıştırıcı Recep Çay yaz spor okuluna katılımları için tüm sporcu çocuklarımız ve ailelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık