Cumhuriyet Ortaokulu badmintonda il birincisi oldu

Milas Cumhuriyet Ortaokulu badminton takımı, Ula’da düzenlenen turnuvadan il birinciliği ile döndü. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Cumhuriyet Ortaokulu’na bölge müsabakalarında başarılar diledi.

Cumhuriyet Ortaokulu badmintonda il birincisi oldu
  • 20 January 2022, Thursday 9:03

Muğla’nın Ula ilçesinde 11 okulun katılımıyla düzenlenen badminton turnuvasına katılan Milas Cumhuriyet Ortaokulu, rakiplerini yenerek il birincisi olmaya hak kazandı. İl birincisi olan Cumhuriyet Ortaokulu’nu tebrik eden Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Milas Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerimiz Muğla’da düzenlenen okul sporları turnuvasının badminton branşında il birinciliği elde etti. Bu başarının kazanılmasında emeği olan okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile paydaş kurumumuz Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’nde görevli antrenör Pınar Demir hocamıza teşekkür ediyorum. Genç sporcularımıza önümüzdeki günlerde yapılacak bölge müsabakalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 2021-2022 yılı okul sporları müsabakaları bu güne kadar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinden bazılarında Kros, Yüzme, Voleybol, Futbol, Bilek Güreşi, Badminton, Hentbol, Masa Tenisi, Boks ve Judo branşlarında toplam 820 sporcunun katılımıyla tamamlandı. 
Müsabakalar sonunda şampiyon olan takımlar Muğla'yı bölge şampiyonalarında temsil edecek.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık