Düğerek Maçı Milas’ta

​​​​​​​Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk yolundaki mücadelesine devam eden ilçemiz takımı Yeni Milasspor, kazanmak zorunda olduğu bir lig maçında, Milas Şehir Stadyumunda Pazar günü şampiyonluğun diğer bir adayı Düğerek Güneşspor’u ağırlıyor.

Düğerek Maçı Milas’ta

Ligin ilk yarısında Muğla’da Düğerek Güneşspor’a 1-0 yenilen Yeni Milasspor ilk maçın rövanşını da almak için sahaya çıkacak.

 Beklentiler Gerçekleşti

Yeni Milasspor’un şampiyonluk yarışındaki rakibi Düğerek Güneşspor ile yapacağı lig karşılaşması Ören Stadyumu’ndan Milas Şehir Stadyumu’na alındı.

Milaslı futbolseverlerin ve taraftarların beklentisi olan Milas Şehir Stadyumu, uzun bir aradan sonra ilk kez bir şampiyonluk mücadelesinde Milaslılarla yeniden buluşacak.

Taraftarlara Davet

Milas taraftarlarınca da ilgiyle takip edilecek olan şampiyonluk yolundaki en önemli karşılaşmada sahadan galip ayrılan takımın şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edeceği, yenilen takımın ise şampiyonluğa veda edeceği lig maçı ile ilgili olarak, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği bir açıklama yaparak 24 Şubat Pazar günü Milas Şehir Stadyumu’nda oynanacak müsabakaya Milaslı tüm sporseverleri davet etti.

“Yeni Milasspor’un en zor maçında tribünlerde buluşalım” diyen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, Düğerek Güneşspor karşılaşmasında tribünlerde olacaklarını vurgulayarak “futbolcularımızı sahada yalnız bırakmayacağız” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık