Efeler Ligi Mücadelesini Tamamladılar

2018-2019 Voleybol Sezonu Türkiye Birinci Lig Erkekler Efeler Ligi’ne yükselme playoff maçları için Kayseri’ye giden ilçemiz takımı Milas Belediyespor grup maçlarını tamamladı.

Efeler Ligi Mücadelesini Tamamladılar

Grup maçlarında karşılaştığı rakipleri olan Beşiktaş’a 3-0 Erzurum Palandöken Belediyespor’a 3-2 ve Bingöl Solhanspor’a 3-0 yenilen temsilcimiz Milas Belediyespor, grubunda dördüncü sırada yer alarak final grubuna kalamadı.

2018-2019 Voleybol sezonunda ilk kez Türkiye Birinci Voleybol liginde mücadele eden ve başarılı sonuçlar alarak sezonu 14 takım arasında 3.sırada bitiren Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu başarısıyla Efeler Ligi’ne yükselme grup yarı final karşılaşmaları oynama hakkını kazanmıştı.

Ligin en istikrarlı ve en başarılı voleybol takımı seçilen Milas Belediyespor, karşılaştığı profesyonel takımlar içersinde mütevazi bütçesi ve yabancı sporcusu olamayan tek takım olarak, Kayseri’de voleybolun güçlü takımlarına kafa tutarak mücadele etti.

Teşekkür ederek kutladı

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Kulübü Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya yoluyla Kayseri yarı final maçları sonrasında bir açıklama yaparak, 2018-2019 sezonunda takımda milli sporcusu olmayan, yabancı sporcusu bulunmayan tek takım olarak Kayseri’de Efeler Lig’i için mücadele ettik. Mevcut imkanlarla ve mütevazi bütçemizde ilk yılımızda bizleri Efeler Ligine yükselme yarı final maçlarına taşıyan ve başarılı bir sezon yaşayarak ilçemizin adını en iyi şekilde duyuran ekibimizin tüm sporcularına, teknik kadroya ve bu takıma sahip çıkan Milaslı taraftarlara teşekkür ettiğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık