Futbol müsabakaları devam ediyor

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Futbol Turnuvası devam ediyor.

Futbol müsabakaları devam ediyor
  • 12 July 2023, Wednesday 12:47

10 kurumdan oluşan takımların katıldığı 11 Temmuz Salı günü oynanan 2.gün turnuva müsabakaları sporcuların yaşları nedeniyle yarım sahada ve 25 dakikalık iki devre üzerinden yapılıyor. Müsabakaları kurumlar arası turnuvalara katılan bireylerin yakınları da ilgi ile takip ediyor.

Futbol turnuvasında birçok süper amatör kümede değişik takımlarda forma giyen sporcular da bazı takımlarda forma giyiyor.

2 gün karşılamalarında rakiplerini yenen DHMİ ARFF takımıyla Milas Havalimanı takımı bir üst tura yükselirken rakiplerine yenilen Vergi Dairesi ve Milas Emniyet futbol takımları turnuvadan elendiler.

Futbol turnuvalarını Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan beden eğitimi öğretmenlerinden Alim Deligöz, Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan ile Milas Spor medyası Spor Muhabiri Hüseyin Açar yönetti.

Milas DHMİ ARFF futbol takımı Vergi Dairesi’ni 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Emniyet, Hava Limanı müsabakasında ise ilk yarı 2-2 bitti. Müsabakanın ikinci yarısında sahada gol şov vardı. Müsabaka 5-5 sona erdi. Havalimanı-Emniyet karşılaşmasının beraberlikle sonuçlanması sonrasında kural gereği atılan seri penaltı atışları sonrasında Hava Limanı güçlü rakibini yenerek tur atladı.

Müsabakalar Cuma günü oynanacak müsabakalarla birlikte sona erecektir.

Bugün oynanacak maçlar şöyle;

Saat 19:20'de TAPU-MİLLİ EĞİTİM

Saat 20:20'de GENÇLİK SPOR - BELEDİYE

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık