Geleceğin Karatecileri Ege Liginden Yetişecek Milas Belediyespor’un Karatecileri de Şampiyonada Yarışacaklar

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organizasyonu yapılan Uşak Karate İl Temsilcisi Dinçer Güngör, Muğla Karate İl Temsilcisi Mustafa Kıvrak ve Karate Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin’in öncülüğünde kurulan Ege Karate Ligi’ne, Milas Belediyespor Karate Kulübü’nün sporcuları da katılıyorlar.

Geleceğin Karatecileri Ege Liginden Yetişecek  Milas Belediyespor’un Karatecileri de Şampiyonada Yarışacaklar

29-30 Aralık günlerinde ilk ayağı Manisa Salihli’de düzenlenecek olan Karate Ligi Müsabakalarında birçok yetenekli ve yıldız Karate sporcularının Karate Sporuna kazandırılması hedefleniyor.

40 hakemin ve 700 sporcunun katılacağı ve kulüpleri adına yarışacakları Karate Ligi Müsabakalarında ilçemizi temsil edecek olan Karate Kulüplerinden biride Milas Belediyesi olacak.

Antrenörlüğünü Mustafa Kemal Yazıcıoğlu’nun yaptığı Milas Belediyesi Karate Spor Kulübü, şampiyonaya 22 sporcusu ile katılacak.

Milas Belediyespor’u; Devlet Akyer, Elif Nida Kırcağız, Abdurrahman Özbek, Kaan Sobucalı, Derin Yüce, Yiğit Bilge, Şengül Demir, Ege Dalkılıç, Efe Kaan Ayas, Mukbil Akyer, Alper Yiğit, Arda Sarı, Emir Melik Çelik, Oğuz Kaan Özbek, Kübra Nur Söğütçepınar, Beren Nur Demircan, Baran Bilge, Sevginur Buldu, Tayfun Özenç, Batuhan Taşdöğen, Oğuhan Sabaz ve Büşra Nur Söğütçepınar isimli sporcular temsil edecekler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık