Gençlik Spor U17 Bodrum Bitez PDS U17 takımıyla karşılaşıyor

​​​​​​​Muğla mahalli U17 liginde aynı gurupta yer alan Milas Gençlik Spor U17 takımı ile Bodrum Bitez PDS  U17 takımları yarın saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Gençlik Spor U17 Bodrum Bitez PDS U17 takımıyla karşılaşıyor
  • 28 March 2023, Tuesday 14:14

Mahalli U17 ligi maçları başladığı günden beri oynadığı 4. müsabakayı kazanarak, 12 puanla grupta ilk sırada yer alan Milas Gençlik Spor Kulübü alt yapı teknik direktörü Güray Fedakar hoca oynanacak müsabaka hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Mahalli U17 liginde gurup birincisi olmak için sezon başında kurduğumuz kadro ile bugüne kadar oynadığımız 4 müsabakadan 12 puan topladık. Gurubumuzdan birinci çıkmak için bundan sonra içerde ve deplasmanlarda oynayacağımız müsabakaları kazanmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde karşı karşıya geleceğimiz Bodrum Bitez PDS U17 müsabakasından üç puan bekliyoruz. Kadromuzda forma giyen sporcularımıza güveniyoruz. Allah’ın izni ile bu sezon U17 Liginde gurup birincisi olmak istiyoruz. Yarın oynanacak müsabakada taraftarlarımızı bize destek vermeye çağırıyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık