Haftayı galibiyetle kapattılar

​​​​​​​İlimizi Türkiye Profesyonel liglerde temsil eden takımlarımız Bodrumspor A.Ş ve Fethiyespor geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları lig maçlarını kazanarak haftayı 3 puanla kapattılar.

Haftayı galibiyetle kapattılar
  • 22 September 2021, Wednesday 9:40

Bodrum A.Ş:3 - Ergene Veli Meşespor:0

İkinci Lig Kırmızı grup temsilcimiz Bodrumspor A.Ş hafta sonu Pazar günü Bodrum Şehir Stadyumu’nda oynadığı üçüncü hafta maçında konuk ettiği rakibi Ergene Veli Meşespor’u Yekta Kurtuluş, Samet Yalçın ve Âdem Türk’ün golleriyle 3-0 yendi

Ligin ilk iki haftasında 2 galibiyet alan ve 6 puanla lig ikinciliği sırasında bulunan Tahsin Tam’ın öğrencileri, güzel oyunlarının karşılığını 3 gol ve galibiyetle aldılar.

Ligin dördüncü haftasında 26 Eylül Pazar günü deplasmanda ligin güçlü takımlarından Sakaryaspor ile oynayacak olan ilimiz temsilcisi Bodrumspor A.Ş., bu maçın hazırlıklarına Bodrum Şehir Stadyumu’nda başladı.

İçel İdmanyurdu:2 - Fethiyespor:4

Türkiye Profesyonel Üçüncü lig 3.grupta ilimizi temsil eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü deplasmanda lig dördüncüsü İçel İdmanyurdu’na konuk oldu

Sezona mağlubiyet ile başlayan ilimiz temsilcisi, ligin ikinci haftasında evinde Erokspor’u 5-1 lik bir farkla yenerek moral bulmuştu.

 Bu galibiyetle çıktığı deplasman karşılaşmasında ev sahibi takım İçel İdmanyurdu’nu dakika 45’te Nurettin Çakır, dakika 70’te Serhan Yılmaz ve dakika 90 ile dakika 90+da Ali Han Tunçer’in attığı gollerle 4-2 yenerek haftayı galibiyet ve 3 puanla kapattı.

Hafta sonu 25 Eylül Cumartesi günü Fethiye Stadyumu’nda Mardin 1969 takımı ile karşılaşacak olan ilimiz temsilcisi, bu maça mutlak galibiyet için çıkacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık