Hava Meydan Komutanlığı Şampiyon oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Hava Meydan Komutanlığı Şampiyon oldu

Maçın Hakemleri- Erdal Sorgun, Kadem Tekin, Hasan Can Ünal

 

Mülki Amirlik- Mahmut Gül, Eren Arslan, İsa Bal, Turan İvgin, Ramazan Akkoyun, Güray Fedakâr, Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan, Soner Becek

Yedekler- İbrahim Şahin, Fuat Beycur, Hasan Başaran

 

Hava Meydan Komutanlığı- Ahmet Karaköse, Ayhan Erikçi, Furkan Bulut, Mehmet Kahraman, Şevket Kaman, Mehmet Bozkurt, Hakan Ceylan, Fatih Koçak, Soner Mert

Yedekler- Metin Çayır, Bestami Ural, Selçuk Candemir, Ziya Sır, Gültekin Özlü, Gökhan Gencer

 

Hava Meydan Kom.: 3

Mülki Amirlik: 2

28 Nisan Cuma günü Milas - Bodrum Havalimanı Çim Sahasında oynanan Milas - Bodrum Hava Limanı Kurumlar Arası Çim Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonluk karşılaşmasını kazanan Hava Meydan Komutanlığı Futbol Takımı, üçüncü yıllarında ikinci şampiyonluklarını elde ettiler.

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın da forma giydikleri ve bu yıl yapılan turnuvaya ilk kez katılan Milas Mülki Amirlik Futbol Takımı ile geçen senenin turnuva şampiyonu Hava Meydan Komutanlığı Futbol Takımı arasında oynanan turnuva şampiyonluk karşılaşmasını Muğla Bölgesi Resmi Futbol Hakemleri yönettiler.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Mülki Amirlik maçın ilk yarısında Çağrı Arıkan’ın attığı golle 1 - 0 öne geçmesine rağmen galibiyetlerini uzun süre korumayı başaramadılar. Maçta dengeyi kuran Hava Meydan Komutanlığı Soner Mert’in attığı golle durumu 1 – 1’e getirdi.

Maçın ikinci yarısında oyunu yönlendiren ve gol atakları yapan Hava Meydan Komutanlığı, Soner Mert’in attığı ikinci golle maçta 2 - 1 öne geçti.

Mülki Amirlik bu gole savunma oyuncusu Ramazan Akkoyun’un kornerden gelen topu kafayla filelere göndermesiyle karşılık verdi ve maçta skor yine beraberliğe taşındı: 2 - 2.

Karşılaşmanın sonlarına doğru her iki takım da net gol pozisyonlarından yararlanamadılar.

Maç penaltılara kalacak derken gelişen son atakta Hava Meydan Komutanlığı oyuna ikinci yarıda giren Gültekin Özlü ile bir gol daha atarak skoru 3 - 2 yaptı.

Maçın kalan süresinde her iki takım adına gol sesi gelmedi ve karşılaşma Hava Meydan Komutanlığını’nın Mülki Amirliği 3 - 2 yenmesi ile sonuçlandı.

Son derece keyifli, heyecanlı ve finale yakışır bir karşılaşmaya imza atan 2 takımın sporcuları maç sonrasında birbirlerini kutladılar.

 

Üçüncülük Maçı

TGS: 5 - Pars Güvenlik: 2

Turnuvanın 27 Nisan Perşembe günü yapılan Üçüncülük maçında; Pars Güvenlik’i 5 - 2 yenen TGS takımı turnuvanın üçüncülüğünü elde etti.

Karşılaşmayı Spor Muhabirimiz Hüseyin Açar yönetirken, Yardımcı Hakemlikleri ise İbrahim Kıymık ve Bahadır Erdem yaptılar.

 

Ödül Töreni

Milas Bodrum Hava Limanı Kurumlar Arası Çim Saha Futbol Turnuvası Şampiyonluk maçı sonrasında turnuvanın ödül töreni düzenlendi.

Ödül Törenini, Milas Bodrum Havalimanı Baş Müdür Yardımcısı Hasan Tosun sundu.

Turnuvanın şampiyonluk maçını, aralarında Milas Başsavcısı Bilal Gümüş, Milas Bodrum Hava Limanı Başmüdürü Kemal Daştan, Baş Müdür Yardımcısı Hasan Tosun, Muğla İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Bodrum Hava Limanı Emekli Başmüdürü Vedat Atabek, Turnuva Komitesi Sorumlusu Ersin Köksal, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Cenk Erataç ve Milas Bodrum Hava Limanı Kurum amirleri’nin de bulunduğu çok sayıda futbolsever izledi.

Turnuva Ödül Töreninde, şampiyonluk maçı sonrasında bir konuşma yapan Milas Kaymakamı ve Mülki Amirlik Sporcusu Eren Arslan, turnuvayı düzenleyenlere ve turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek turnuvanın dostluk adına güzel ve anlamlı bir spor etkinliği olduğunu söyledi ve turnuvada emeği geçenleri kutladı.

 

Teşekkür Plaketleri

Turnuva Hakemleri; Hüseyin Açar, İbrahim Kıymık, Selahattin Tireli, Bahadır Erdem, Emrah Yatmaz, Cem Uzun’un yanı sıra sponsor firmalar, HAVAŞ ile THY Milas-Bodrum Satış Müdürlüğü’ne Teşekkür Plaketleri verildi.

 

Turnuva Değerlendirmesi /

Kupa ve Ödül kazananlar

Turnuva Şampiyonu- Hava Meydan Komutanlığı

Turnuva İkincisi- Mülki Amirlik

Turnuva Üçüncüsü- TGS ve Turnuva Dördüncüsü - Pars Güvenlik

En Centilmen Takım- TAV

En Centilmen Sporcu- Süleyman Yel - ARFF (Yurt İçi Uçak Bileti Gidiş Dönüş)

En İyi Kaleci- Onurhan Adıgüzel - Pars Güvenlik (Yurt İçi Uçak Bileti Gidiş Dönüş)

Gol Kralı- Soner Mert - Hava Meydan Komutanlığı (Yurt İçi Uçak Bileti Gidiş Dönüş)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık