'Hazırlık maçında Y. Milasspor galip…'

Önder Haber / Hüseyin AÇAR

'Hazırlık maçında Y. Milasspor galip…'

 

 

 

2018-2019 Muğla Amatör Küme maçlarının başlamasına kısa bir süre kala ligde yer alan takımlar hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona hazırlanan Yeni Milasspor, Yerkesik Spor ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

 

Yerkesik Spor: Volkan, Alperen, Emrecan, Serhat, Erhan, Ceylan, Yunuscan, Ferhat Kaya, Gökhan, Dinçer ve Semih.

Yedekler: Akın, Oğuzhan, Halil İbrahim, Zafer, Burak, Kazımcan, Furkan, Emre

Antrenör: Müslüm Kıyanç, Mustafa Karakoç

 

Yeni Milasspor: Mustafa, Alaaddin, Görkem Yavuz, Görkem Küçük, Ayberk, Ubeyd, Semih Zan, Serhat Çiçek, Çağatay, Süleyman, Din Muhammed

Yedekler: Arda, Deniz, Muhammed, Oğulcan, Fahri, Çağrı, Salih, Taylan, Engincan

Antrenör: Cenk Atasoy

Maçın Hakemi: Celal Çakmak

 

Yerkesik sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasında Yeni Milasspor, rakibi Yerkesik Spor’u 2-1 yendi.  Güzel bir havada oynanan hazırlık maçında Yeni Milasspor, rakibinden daha üstün bir futbol ortaya koydu.

Yeni Milasspor’da, yeni transfer Serhat Çiçek, oynadığı futbolla takımın orta sahada vazgeçilmez beyni olacağını gösterdi. Maçın ilk yarısında atak ve baskılı bir futbol oynayan Yeni Milasspor, maçta ilk golü atan taraf oldu. Gelişen bir atakta Serhat'ın güzel pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Semih, takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak ilk yarının son dakikalarında Yerkesik Spor, kaleci Mustafa'nın öne çıkmasından faydalanarak Erhan'la golü bularak maçta 1-1 eşitliği sağladı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da yedek oyuncularını sahaya sürdü. İlk yarıda olduğu gibi 2’nci yarıda da atak ve golü arayan taraf, Yeni Milasspor oldu. Özellikle Din Muhammed yaptığı bindirmelerle gole çok yaklaştı.

55’nci dakikada Yeni Milasspor maçtaki ikinci golü buldu. Serhat’ın pasını iyi değerlendiren Semih, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak maçın skorunu belirledi.

 

Turgutreis Spor: 5 - Milas Gençlikspor:0

 

Turgutreis Spor: Metin Pozlu, Melih, Nuri, Cengizhan, Mustafa Karatoprak, Hilmi, İsmail, Mahmut, Sezer, Ali, Ceyhun

Yedekler: Baturalp, Murat Odabaşı, Vahap, Durmuş, Özgür

Antrenör: Deniz Kibar

Milas Gençlikspor: Muhammed, Alperen, Celâl, Uğur, Ali Doğan, Serhat, Tayfun, Burak, Doğan, Mehmet, Barış

Yedekler: Ahmet, Resul, Abdullah Güzey, Okan, Kadir, Serdar

Antrenör: Ali Akın Çilek

Maçın Hakemi: Hakan Kaya

İki farklı ligde yer alan takımın Turgutreis’in sahasında oynadığı hazırlık karşılaşmasını kazanan taraf Turgutreis oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibiyle başa baş mücadele eden takım Milas Gençlikspor’du.

Savunmada başarılı olan Milas Gençlik hücumda etkili olamadı.

Maçın ilk yarısında ev sahibi  Turgutreis sağlı sollu ataklarla gol aradı. Genclikspor savunması ve kaleci Muhammed Turgutreis ataklarında başarılıydı.

İlk yarı 0-0 golsüz tamamlandı. Karsılasmanin ikinci yarısında golü arayan ve atak oynayan yine Turgutreisspordu. Maçın ilk golü ofsayt pozisyonunda atildi. Murat Odabaşı’nın frikik atışında Nuri ofsaytta kalmıştı ancak orta hakem Nuri’nin kafayla attığı golü verdi. Turgutreis maçta 1-0 öne geçti. Gol sonrası kazanılan Turgutreis kornerinde Murat Odabaşı, topu penaltı noktasına gönderdi. Melih, plase bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Goller peş peşe gelmeye başladı. Kaleci Muhammed’in hatasından yararlanan Ali Şahin takımının üçüncü golünü attı ve skor 3-0 oldu.

Maçın sonlarına doğru önce Nuri skoru 4-0 yaptı. Maçın son golünü Ali Şahin attı ve maçı 5-0 kazanan takım Süper lig ekibi Turgutreisspor oldu. Müsabakayı Turgutreisspor Kulüp Başkanı Burak Karabağlı ve yönetim ekibi de izlediler.

 

 

Muğla kazandı Bodrum mağlup Fethiye berabere kaldı

 

İkinci Ligde ilimizi temsil eden takımlardan B.B.Bodrumspor hafta sonu deplasmanda rakibi Niğde Anadoluspor’a 1-0 yenildi. Diğer temsilcimiz Fethiyespor ise yine deplasmanda oynadığı maçta Tokatspor ile 0-0 golsüz beraber kaldı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Haftanın tek kazananı üçüncü lig ekibi Muğlaspor oldu. Muğla Atatürk Stadyumu’nda karşılaştığı 1461 Trabzonspor’u tek golle 1-0 yenen Muğlaspor, haftanın en kârlı ekibi oldu ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

İkinci Lig Maç Sonuçları

Niğde Anadoluspor:1B.B.Bodrumspor:0

Tokatspor:0 Fethiyespor:0

Üçüncü Lig Maç Sonucu

Muğlaspor:1 1461 Trabzonspor:0

BAL Ligi Karşılaşmaları Sonuçları

Kepez Belediyespor:1 Yatağanspor:0

Ortaca Belediyespor:1 Bucak Oğuzhan Belediyespor:1

Aydın 1923:1 Kuşadasısspor:0

Kale Belediyespor:1 Serinhisarspor.0

Isparta Davrazspor:1 Konyaaltıspor:1

Tavas Birlik:1 Sökespor:0

Didim Belediyespor:1 Manavgat Belediyespor:1

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık