Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İKİNCİ TOPLANTIDAN DA SONUÇ YOK!.

Milas'ta spor kulüplerinin birlik ve beraberliğinin sağlanması ve kulüpler birliğinin kurulması amacıyla, Milas Güreş İhtisas Spor Kulübü öncülüğünde düzenlenen ikinci toplantıya da spor kulüpleri gereken ilgiyi göstermediler.

İKİNCİ TOPLANTIDAN DA SONUÇ YOK!.

15 Şubat Cuma günü akşamı Milas Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştiriken toplantıya sadece Güreş İhtisas Spor Kulübü,Milas Gençlikspor Kulubü, Erginspor Kulübü, Dörtyol Gençlikspor Kulübü, Menteş Gençlikspor Kulübü ve İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Ayrıca toplantıda Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü ilçe spor koordinatörü Durmuş  Tayfun Sarı da yer aldı.

Toplantıya davet edilen Yeni Milasspor, Beçin Gençlikspor, Güllük Belediyespor, Bafa Belediyespor ve Milas Belediyespor Kulüpleri katılmadılar.

Toplantı koordinatörü Güreş İhtisasspor Kulüp Başkanı İlhan Hazer'i telefonla arayan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, toplantıda alınacak her kararı desteklediğini belirterek, kulupler birliğinin kurulmasını onayladığını vurguladı.

6 spor kulübü yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda en önemli karar olarak en kısa zamanda Milas spor kulüplerinin birlik ve beraberliği, Milas'ta sporun gelişmesı ve problemlerin giderilmesi adına, spor kulüplerinin bir başkanlık tarafından koordine edilmesi oldu.

Bu anlamda 6 spor kulübünun ortak kararı ile Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, kulüpler birliği baskanlığına aday gösterildi.

Konu ile ilgili bir toplantı kararının alındığı kulüp yöneticileri toplantısında Milas'ta spor kuluplerinin sesini ancak oluşturulacak bir dernekle duyurabileceklerini vurgulayan spor kulübü yöneticileri, Milas'taki diğer spor kulüplerinin de bu oluşum içinde yer almalarını beklediklerini dile getirdiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis