İl temsilcisinden ilk yarı değerlendirmesi

20 Aralık tarihinde ilk yarısı oynanan son maçlarla tamamlanan Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi ile ilgili olarak gazetemize bir değerlendirme yapan Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Muğla’yı bu ligde temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı’nın başarısının, hem Milas hem de Muğla adına çok önemli olduğunu vurgulayarak, Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı’nın lige renk kattığını ve heyecan verdiğini söyledi.

İl temsilcisinden ilk yarı değerlendirmesi
  • 06 January 2021, Wednesday 16:36

İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Muğla ilinin son dönemlerde Voleybolda büyük adımlar attığını ve başarılar elde edildiğini belirterek, “Milas Belediyespor’un bu başarılarda payı oldukça büyüktür” dedi.

Voleybolda Muğla’yı başarıyla temsil ediyorlar

Voleybol İl Temsilciliği’nin yanı sıra lig maçlarında gözlemcilik görevini de sürdüren Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Muğla Voleybolu ve Milas Belediyespor ile ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

 “2020-2021 Voleybol Sezonun Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi 20 Aralık Pazar günü oynanan ilk yarının son karşılaşmalarıyla tamamlandı.  Milas Belediyespor ilk yarıyı ilk sırada ve lider olarak kapattı. Bu sezona çok iyi başlayan Milas Belediyespor, ilk yarıda sadece tek mağlubiyet alarak başarılı bir ilk yarı geçirdi. İlk yarıda gösterilen bu önemli başarının ikinci yarı maçlarına da yansıyacağını düşünüyorum. 3 yıldır Efeler Ligi Play Off’larına katılan ve Efeler Ligini zorlayan Milas Belediyespor’un başarısındaki en temel gerçek, kulüp başkanı Sayın Muhammet Tokat’ın sporcularına ve takımına vermiş olduğu destektir. Milas Belediyespor Voleybol Takımı’nın, bütçeleri çok yüksek olan takımlara karşı göstermiş olduğu başarı takdire şayandır. Voleybol Takımının başarısındaki diğer nedenler kulüp yönetiminin, antrenörlerin, teknik sorumlunun, kulüp çalışanlarının, sporcuların ve takımın taraftarlarının kenetlenmiş ve birlik beraberlik içinde olmalardır.

Milas Belediyespor Kulübü Milas ve Muğla Voleybolu için gerçekten bir şanstır. Yaptıkları işler ve yakaladıkları başarılar Milas ve Muğla’nın tanıtımı için büyük önem taşımaktadır. Milas’ta bir voleybol kültürü oluşmuştur. Alt yapısıyla, yönetimiyle ve takım kadrosuyla bir uyum yakalanmış ve bu uyum da başarıyı getirmiştir. Milas Belediyespor Voleybol takımımıza Ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum.

Muğla’mızı Voleybol Liglerinde temsil eden diğer bir takımımız da Kadınlar İkinci Liginde mücadele eden Fethiye Doğaspordur. Fethiye Doğaspor da Ligin ilk yarısında oynamış olduğu tüm maçları kazanarak, namağlup lider olarak ilk yarıyı tamamlamıştır. Fethiye Doğaspor Kadınlar Voleybol Takımımızın da ilk yarıdaki başarısını sürdürüp, sezon sonunda Türkiye Birinci Voleybol Ligi’ne yükseleceğine inancım fazladır. Fethiye Doğaspor Voleybol Takımımıza da ikinci yarı maçlarında başarılar diliyorum.

İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde Türkiye’nin hiçbir yerinde alt yapı liglerinde lig maçları başlamamıştır. Hepimizin arzusu alt yapı liglerinin bir an önce başlamasıdır; ancak bu kararı Türkiye Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Voleybol Federasyonu verecektir. Salgının ülkemizdeki seyri önemlidir. Bu yüzden voleybol camiasına alt yapı liglerinin başlama tarihi ile ilgili net bir bilgi ne yazık ki vermemekteyiz.

Sporcularımızın sağlığı her şeyden daha önemlidir; bu anlamda ülkemizdeki salgının seyri takip edilmektedir ve temennim bir an önce salgının sona ermesi, yeniden hem spor anlamında hem de genel yaşamımız anlamında normal günlerimize dönmemizdir.

2020-2021 Voleybol Sezonu’nun ikinci yarısı Ocak ayının üçüncü haftasında başlayacaktır. Liglerde ilimizi temsil eden Milas Belediyespor ile Fethiye Doğaspor’a ikinci yarı maçlarında başarılar diliyorum ve yeni yılda herkese sağlıklı ve mutlu yıllar temenni ediyorum”.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık