“Kader maçına davetlisiniz”

Milas Belediyespor Voleybol Takımı, 1 Mart Pazar günü saat 15.00’te Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde Kocaeli BŞB Kağıtspor ile karşılaşacak. Takım oyuncularını ziyaret ederek açıklama yapan Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat, “Halkımızı ve taraftarlarımızı, Milas’ın takımına, çocuklarına bu kader maçında destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

“Kader maçına davetlisiniz”
  • 29 February 2020, Saturday 12:58

Efeler Ligi yolunda emin adımlarla ilerleyerek başarılı bir sezon geçiren Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde 1 Mart Pazar günü saat 15.00’te, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşılaşacak.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nı Atatürk Spor Kompleksi’ndeki antrenmanında ziyaret etti.
Açıklamalarına İdlib’deki hain saldırı ile başlayan Başkan Tokat, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerimize de başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Tam net tablo yok, daha vahim sonuçların ortaya çıkmasından çekiniyoruz. Tabi sosyal medya da engellendi bu arada, tam nihai bilgilere ulaşamıyoruz. Şu anda burada yapacağım açıklama bu acı olayla gölgelenmiş durumda. Sadece sizin aracılığınızla bu önemli maç için halkımızı, taraftarlarımızı salona davet etmek istiyorum.” dedi.
LİGİN DÜĞÜMÜ BU MAÇLA ÇÖZÜLECEK
Milas Belediyespor’un çok başarılı bir sezon geçirdiğine değinerek sezonun en önemli maçına çıkacaklarını anlatan Başkan Tokat, “Ligin düğümü bu maç ile çözülecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile oynayacağız. Onlar birinci biz ikinciyiz. Biz orada 3-2 mağlup olmuştuk ama iyi bir müsabaka çıkartmıştık. Burada kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak maçtan galibiyetle çıkmak istiyoruz. Takımda herhangi bir eksik yok, motivasyon olarak da gayet hazırlar. Basınımıza, halkımıza, taraftarlarımıza burada çok önemli bir görev düşüyor. Bu bilinçle, maçın önemini kavrayarak 1 Mart 2020 Pazar günü saat 15.00’te tüm taraftarlarımızı, halkımızı Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ne takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Artık play-off’a gitmeyi garantiledik. Ama lig sıralamaları da play-off için çok önemli. Şu anda bizim grubun ilk 4 takımından play-off’a hangilerinin gideceği belli… Ama takımların grup sıralaması son iki haftada belli olacak. Bu maçlar en zor geçecek olan maçlar olacak. İçeride Kocaeli ile oynuyoruz, haftaya Afyon’a gidiyoruz. Bunlar önemli maçlar. Bu takımlar da play-off’u garantilemiş ama sıralama için bizim gibi mücadele edecekler. Seyircimizi bu salonu tıklım tıklım doldurmaya ve takımımızı son ana kadar alkışlarla tezahüratlarla destek vermeye davet ediyorum.  Bu takım Milas’ın takımı, bu çocuklar Milas’ın çocukları, bu takıma destek olmamız gerekiyor. Bu sene geçen yıllara oranla play-off noktasında daha şanslıyız. Şu anda bütün takımlar bizden çekiniyor. Play-offların da en güçlü alternatiflerinden biri olarak gösteriliyoruz. Efeler Ligi’ne çıkmak bu kulübe, bu şehre yakışacaktır, çok şey katacaktır. Hafta sonu buradan iyi bir sonuç alacağımızı umuyorum. Takımımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.
“SODRA’DAKİ SPOR SALONU PROJESİ HIZLANDIRILMALI”
Efeler Ligi’ne çıkmayı hedeflediklerini ve bu yolda mücadele verdiklerini ifade eden Başkan Tokat, Sodra eteklerine yapılması planlanan spor salonu projesini hakkında açıklama yaptı.
Başkan Tokat, “Tabi bu salon normalde antrenman salonu ve müsabakalarımızı burada yapıyoruz. En son aldığımız bilgilere göre Sodra Dağı’nın eteklerinde yaklaşık 30 dönümlük bir alanda 10 milyonluk ödeneği de çıkarılmış durumda bir spor salonu projesi gündemde. Bakanlık yetkilileriyle, milletvekillerimizle, Spor Toto yetkilileri ile de görüştük. Yani o salonun biran önce yapılmasını bekliyoruz. İnşallah Efeler Ligi’ne de çıkarız. Uluslararası standartlarda bir müsabaka salonunda maçlarımızı oynamak istiyoruz. Bu projenin hızlandırılmasını istiyoruz.” dedi.
Takımın teknik sorumlusu Osman Çakıray ve antrenör Sefa Koşar ile takım oyuncularıyla konuşan Başkan Tokat, açıklamanın ardından Milas Belediyespor ekibine baklava ikramında bulundu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık