Karyalı Koşucular Koşmaya  Devam Ediyorlar

İlçemizi koşu sporunda temsil eden Karyalı Koşucular , başarılarına yeni başarılar eklemeye devam ediyorlar.Geçtiğimiz spor sezonunda adlarını bir çok farklı koşu müsabakalarında elde ettikleri başarılarıyla duyuran ilçemiz temsilcileri, yeni spor sezonunda da başarılarını sürdürüyorlar.

Karyalı Koşucular Koşmaya  Devam Ediyorlar
  • 09 October 2019, Wednesday 15:34

Karyalı Koşucular adına gazetemize yaptıkları çalışmalar ve katıldıkalrı müsabakalarla ilgili bilgiler veren aynı zamanda iyi bir Bisiklet sporcusu da olan Serdar Murat Sarı,“Karyalı Koşucular Milas’ın tanıtımına her geçen gün daha fazla katkıda bulunuyorlar” dedi.

Karyalı Koşucular Bodrum Maratonu’nda

Hiçbir destek almadan tamamen amatör ruhla çıktıkları yolda emin adımlarla ilerleyen Milas Karyalılar Koşu takımı sporcuları katıldıkları yarışlarda Milas’ın adını duyurmaya devam ediyorlar. Yılın on iki ayı boyunca haftanın en az 4 günü planlı bir şekilde antrenmanlarını Milas ve çevresinde sürdüren Karyalı Koşucular, yarış sezonunun başlamasıyla, emeklerinin karşılığını bir bir almaya başladılar.

27-29 Eylül Tarihleri arasında Fethiye’ye de gerçekleştirilen Likya Yolu Ultra Maratonu’nda Milas Karyalı Koşucular adına yarışan Ersin Camiduran 37 Kilometrelik zorlu parkuru 5 saat 51 dakika 04 saniyelik derecesi bitirerek genel sıralamada 14., 35 yaş altı kategoride 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.

4-5-6 Ekim tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen ve sadece sporla değil çeşitli diğer aktiviteleriyle de dikkat çeken Bodrum Yarı Maratonu’na da 7 sporcusuyla katılan Milas Karyalı Koşucular, yine Milas’a iki ikincilik, bir üçüncülük ile dönmeyi başardılar. Toplamda yaklaşık 1000’in üzerinde koşucunun kayıt yaptırdığı ve 5 km, 10 km ve 21 km etapları ile Bodrum merkez ve çevre beldelerinde gerçekleştirilen yarışta,KaryalıKoşuculardan Ali Sarman 21 km kategorisinde, genel kategoride 17., 35-39 yaş kategorisinde 6., Göksel Bulut genel kategoride 23., 50-54 yaş kategorisinde 3., Ersin Camiduran ise genel kategoride 29., 34 yaş altı kategoride ise 9., 10 km kategorisinde Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu genel kategoride 12., 40-44 yaş kategorisinde 2., Serdar Murat Sarı genel kategoride 23., 40-44 yaş kategorisinde 3., Yıldırım Bilge genel kategoride 47., 55-59 yaş kategorisinde 6., Ahmet Karaltı ise genel kategoride 51., 40-44 yaş kategorisinde 8. olarak Milas’ı başarıyla temsil ettiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık