Kastamonuspor’a başarılar diledi

​​​​​​​20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacak üst liglere terfi karşılaşmaları için hazırlıklarını Kastamonu’da sürdüren İkinci Lig Kırmızı grup takımlarından lig üçüncüsü Kastamonuspor’u son antrenmanında Kastamonu Hava Limanı Müdürü ve Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ziyaret ederek, terfi karşılaşması öncesinde takıma ve takımda yer alan Milaslı futbolcu Hakkıcan Aksu’ya başarı dileklerini iletti.

Kastamonuspor’a başarılar diledi

Kastamonuspor’un antrenmanını bir süre izleyen Kastamonu Hava Limanı Müdürü Ersin Köksal, antrenman sonrasında futbolcularla ve teknik yönetimle buluştu ve takıma baklava ikramında bulundu.

Rakip Tuzlaspor

Antalya’da oynanacak terfi karşılaşmalarında Kastamonuspor kendi grubunun lig dördüncüsü Tuzlaspor ile ilk maçını oynayacak.

Bu karşılaşmadan galip ayrılacak olan takım grubun diğer bir karşılaşması olan Ankara Demirspor- Sakaryaspor maçının galibini bekleyecek ve finale çıkacak olan takım İkinci Lig Beyaz grubun finalist takımıyla son bir maç yapacak ve kazanan takım yeni sezonda Birinci Ligde yer alacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık