Kırkbir kere maşallah...

Turnuvanın en başarılı antrenörü seçildi Geçtiğimiz hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksinde Milas Belediyesinin ev sahipliğinde oynanan ve her yıl geleneksel olarak 4 Belediye Vetaran Voleybol Takımının birlik, beraberlik ve spor adına katıldıkları Veteranlar Voleybol Turnuvası’nd,a Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımı Şampiyon olurken, takımın yeni antrenörü Erdem Özkan da turnuvanın en başarılı antrenörü seçildi.

Kırkbir kere maşallah...

41 yıllık aktif sporculuk hayatını sonlandırdı

Milas’ın en renkli isimlerinden biri olan Diş Doktoru Erdem Özkan, 16-17 Aralık tarihlerinde Milas’ta yapılan Veteranlar Voleybol Turnuvası’nda Milas Belediyespor Veteranlar Voleybol Takımı’nın ilk maçında son kez mavi beyaz formasını giyerek 41 yıllık aktif sporculuk yaşamına son noktayı koydu.

Çeşitli voleybol kulüplerinde yıllarca lisanslı olarak voleybol oynayan, ilçemiz Milas’ta Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımının da pasörlüğünü üstlenen Erdem Özkan, Milas’ta düzenlenen ve Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımı’nın Şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvada, arkadaşlarının omuzlarında sahadan sporcu olarak ayrıldı.

Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımı’nın antrenörü olarak turnuvaya devem eden Erdem Özkan, şampiyonanın en iyi antrenörü olarak turnuva sonunda ödüllendirildi.

Milas Karya Sanat Atölyesi’nin tiyatro sanatçılarından biri de olan Erdem Özkan, kazanılan üçüncü şampiyonluk sonrasında yaptığı açıklamada,“elde edilen şampiyonluk için takımdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Milas’ta düzenlenen son veteranlar voleybol turnuvasına başarıyla ev sahipliği yapan Milas Belediye Başkanı’na da teşekkür eden Erden Özkan,“her ne kadar aktif olarak sporculuk yaşamıma son noktayı koysam da spordan ve sporcu arkadaşlarımızdan ayrı kalmam mümkün değildir” diyerek, Milas Belediyesi Veteranlar Voleybol Takımı’nda antrenör olarak spora hizmet edeceğini belirtti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık