Lider Gebze Deplasmanında

​​​​​​​Milas Belediyespor Voleybol Takımımız Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 14. hafta maçında deplasmanda sahaya çıkacak.

Lider Gebze Deplasmanında
  • 18 January 2024, Thursday 11:52

A grubunda yenilgisiz olarak yoluna devam eden ve 12 maçlık yenilmezlik serisiyle rakiplerine karşı büyük bir üstünlük kuran temsilcimiz bu hafta Kocaeli temsilcisi Gebze Belediye karşısında üst üste 13. galibiyet için mücadele edecek.

Topladığı 35 puanla en yakın rakibinin 10 puan önünde lig lideri konumunda bulunan takımımız ligin ilk devresinde kendi sahasında 3-1’lik skorla mağlup ettiği rakibini rövanş müsabakasında da mağlup ederek, kayıpsız olarak yoluna devam etme hedefinde.

Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde hafta içi gerçekleştirdiği fitness ve taktik antrenmanlarla maça hazırlanan Milas Belediyespor iyi oyun neticesinde galibiyet alarak ilçemizi dönmeyi amaçlıyor.

Gebze Belediye ile Milas Belediyespor arasında oynanacak olan müsabaka 21 Ocak 2024 Pazar günü saat 14:00’te başlayacak.

Sahadan galibiyetle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum…

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Üst üste 13. galibiyeti almak için sahada olacağız. Takımımız sezon başından itibaren başarılı bir grafik çizerek, yenilgisiz olarak yoluna devam ediyor. Gebze deplasmanından da takımımızın sahadan galibiyetle ayrılacağına yürekten inanıyorum. Lig etabını zirvede tamlayarak Efeler Ligi’ne yükselmek için oynanacak olan play-off maçlarına lig lideri ünvanıyla katılmayı hedefliyoruz. Hafta sonu oynanacak olan müsabaka tüm takım ve teknik heyete başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık