Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​Lig Hazırlıkları Sürüyor

26-27 Ekim 2019 tarihinde başlayacak olan Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan Milas Beçin Esnafspor Takımı yeni teknik sorumlusu Mehmet Ali Selvi nezaretinde lige hazırlanıyor. Lige şampiyonluk ve BAL Ligi parolası ile başlayacak olan 1967 Milas Beçin Esnafspor lig için ilk hazırlık maçında deplasmanda 1. Amatör Küme Ligi takımlarından Göltürkbükü Belediyespor’u 1-0 yendi.

​​​​​​​Lig Hazırlıkları Sürüyor
  • 02 October 2019, Wednesday 17:02

Ağırlık çalışmalarına hız verdiler

 27 Ekim Pazar günü Süper Amatör Küme Liginin ilk haftasında geçen sezonun lig ikincisi olan Düğerek Güneşspor ile Milas’ta karşılaşacak olan ilçemiz takımı 1967 Milas Beçin Esnafspor ilk lig maçı öncesi antrenmanlarını sıklaştırdı.

Geçtiğimiz günler içersinde işletmeciliğini ve sahipliğini ilçemizin Vücut geliştirme sporcularından biri olan Sercan Günay’ın yaptığı Arena Spor Salonunda 1 saate yakın kardiyo ve ağırlık çalışmaları yaparak lige hazırlanan Milas Beçin Esnafspor Futbol Takımı ligin ilk maçında iyi oyun ve galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor.

Didim Belediyespor ile oynuyor

Kulüp Başkanlığını Ekrem Vanlıoğlu’nun yaptığı 1967 Milas Beçin Esnafspor ikinci hazırlık maçı için bugün Didim’e gidiyor. Aydın Süper Amatör Küme Ligi takımlarından Didim Belediyespor ile Didim’de ikinci hazırlık maçına çıkacak olan Milas Beçin Esnafspor basın sözcüsü Hasan Tuzla gazetemize yaptığı açıklamada hazırlık maçlarında alınacak sonuçların çok önemli olmadığını vurgulayarak “önemli olan lig öncesi futbolcularımızın saha içersindeki performanslarını görmektir” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis