LİG HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

​​​​​​​Bodrum Birlikspor:3 Milasspor Masterlar:3

LİG HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Ege Bölgesi Ulusal Veteranlar Futbol ligine hazırlanan Milasspor Masterlar Futbol Takımı 25 Ekim Pazar günü Saat 17.00 de Bodrum Şehir Stadyumunda Bodrum Birlikspor Masterlar Futbol takımıyla yapmış olduğu antrenman karşılaşmasında 3-3 berabere kaldı.

Ege Bölgesi Masterlar Futbol Liginde şampiyonluk sevinci yaşayan ilçemiz takımı Milasspor Masterlerı ikinci şampiyonluğunu Antalya’da yapılan Masterlar Turnuvasında elde etmişti.

2020-2021 Spor sezonunda Ulusal Veteranlar Futbol Liginde ilçemizi temsil edecek olan Mor Beyaz Milasspor Masterları geçtiğimiz hafta sonu Bodrum Şehir Stadyumunda Bodrum Birlikspor ile oynadığı antrenman karşılaşmasından 3-3 lük beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir futbol ortaya koyamayan ilçemiz takımı rakibin attığı 3 gole engel olamadı ve ilk yarı 3-0 Birlikspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Teknik Sorumlu Mehmet Kabak’in taktik ve kenar yönetimiyle toparlanan Milasspor Masterları oyuna asıldı ve Ramazan Akkoyun’un 2 Kemal Aydeniz’in penaltıdan attığı golle 3-3 lük beraberliği yakaladı.

Maç sonrası Ulusal Vetaranlar Ligi ile ilgili bilgi veren takımın teknik sorumlusu Mehmet Kabak oynadığımız antrenman maçlarında alınan skorlar önemli değildir önemli olan maçta nasıl oynadığındır açıklamasında bulundu. Yeni liglerinde daha zorlu takımlarla karşılaşacaklarını belirten Mehmet Kabak lig maçları öncesinde hem antrenman çalışmalarımızda hem de lige hazırlık anlamında oynadığımız karşılaşmalarda hatalarımız görüp lig maçlarımızda sıfıra yakın hata ile oynayarak yeni ligimizde de ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz açıklamasında bulundu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık