Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

LİGE GALİBİYETLE BAŞLADILAR

​​​​​​​Milas Belediyespor:3 Kütahya Belediyespor:0

LİGE GALİBİYETLE BAŞLADILAR

Maçın Hakemleri: Necmi Avni, Burak Köleoğlu, Cemal Yurtseven, Turgut Uzunçakmak, Mustafa Memişoğlu, Olgun Akdoğan

Gözlemci: Ümit Zafer Dokucu

Milas Belediyespor: Kerem Yiğit, Berkan Mit, Mehmet Ali Doğan, Emre Çalışkan, Muhammet Furkan Bayındır, Ulaş Dokumacı, Ali Reza Abalooch, Ali Berke Sağır, Celil Yavuz, Emir Pınar, Mert Mutlu, Yılmaz Baran, Doruk Daioğlu, Emir Mermer

Teknik Sorumlu: Hüseyin Düzceler

Kütahya Belediyespor: Burak Eser, Talha Eraslan, Mehmet Emin Yıldıran, Berat Gür, Asım Aydın, Mehmet Uğur Bezici, Emircan Başarır, Ahmet Metehan Tetik, Ömer Kurtay, Onur Kaba, Ömer Arslan, Mehmet Kartopu, Muhammet Onur Oruç, Sinan Bayram

Teknik Sorumlu: Şeref Tekin

 İyi oyun, mücadele, galibiyet ve 3 puan getirdi

2021-2022 Türkiye Büyük Erkekler 1. Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor yenilenen genç kadrosuyla çıktığı ilk lig maçında Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde rakibi Kütahya Belediyespor’u 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Kariyerinde milli takım çalıştırıcılığı olan deneyimli teknik sorumlu Hüseyin Düzceler’e emanet edilen Milas Belediyespor Voleybol Takımı tribünleri dolduran voleybolseverlerin hem alkışını hem de beğenisini aldı.

Milas Belediyesi ve kulüp başkanı Muhammet Tokat ile meclis üyelerinin de izledikleri lig maçının ilk setini 26-24 ilçemiz takımı aldı.

Maçın ilk seti oldukça çekişmeli ve mücadeleli geçti.

Çok genç bir takımdan kurulu olmasın rağmen ligin yükünü çekebilecek sporculara sahip olan ilçemiz temsilcisi, maçın ikinci setinde daha rahat ve sakin bir oyun ortaya koyarak seti 25-18 aldı.

Maçın son setinde yine ilk setteki gibi iki takımın hırslı ve mücadeleli oyununu izledik. Konuk takım bu sette seti almak adına varını yoğunu ortaya koydu ve sayı farkını 23-19’a taşıdı.

Seti kaybettiği düşünülen ilçemiz temsilcisinin geri dönüşü güzel oldu. Savunmada ve hücumda dikkatli bir oyun ortaya koyan Milas’ın Efeleri peş peşe sayılar alarak seti 25-23 ve maçı’da 3-0 aldı.

Galibiyet sonrası sevincini tribünlerdeki taraftarlarıyla paylaşan ilçemiz temsilcisi Milas’ın Efelerini ilk kutlayan kulübün başkanı Muhammet Tokat oldu.

Ligin ikinci haftasında 16 Ekim Cumartesi günü İzmir’de Saint Joseph takımıyla Saat 15.00 te karşılaşacak olan Milas’ın Efeleri bu maçın hazırlıklarına Teknik Sorumlusu Hüseyin Düzceler ve antrenörlerinin nezaretinde Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde başladı.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis