Ligi Galibiyetle Tamamladılar

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor, ligin son karşılaşmasında, Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Balıkesir Bigadiç Belediyespor’u 3-0 yenerek ligi galibiyet ve 3 puanla tamamladı.

Ligi Galibiyetle Tamamladılar

Maçın Hakemleri: Burak Köleoğlu, Turgut Uzunçakmak, Yasemin Altıner, Olgun Akdoğan, Ufuk Coşkun, Furkan Nurdoğan

Gözlemci: Ümit Zafer Dokucu

Milas Belediyespor: Mehmet Ali Doğan, Hakan Kemerli, Ali Özdemir, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Kaan Kar, Celil Yavuz, Görkem Yazgan, Enes Burak Aktürk, Muhammet Furkan Bayındır, Oğuzhan Tarakçı, Akay Çalık, Mertcan Akın

Antrenör: Sefa Koşar

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Bigadiç Belediyespor: Onur Soydan, Burak Kamçı, Hasan Hüseyin Yıldırım, Berke Dalay, Mecit Eryılmaz, Rıdvan Sağlık, Çağlar Özel, Rahman Yusufoğlu, Luka Veliçkoviç, Mert Işıkbaş, Baddal Ufakmercimek, Fatih Gündoğdu

Teknik Sorumlu: Göker Sürengöz

İyi oyun ve 3 puanEfeler ligi playoff grup maçları oynama hakkını elde eden temsilcimiz Milas Belediyespor, ligde hiç iddiası olmayan Bigadiç Belediyespor karşısında taraftarlarının büyük desteği ile maça başladı.

Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat’ın da izlediği lig karşılaşmasında sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan hedefi ile çıkan Milas Belediyespor ilk seti 25-21, ikinci seti 25-17 ve son seti 25-14 alarak sahadan 3 puan ve galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Sporcularını tek tek kutladı

Karşılaşmanın 3 setinde de etkili ve başarılı oyununu sürdüren temsilcimiz Milas Belediyespor, maç sonunda galibiyet sevincini başkan Tokat ve tribünleri dolduran taraftarlarıyla paylaştı.

Ligin son maçında Bigadiç Belediyespor’u 3-0 yenerek ligi galibiyetle kapatan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Nisan Ayının ikinci haftasında Kayseri’de yapılacak olan Efeler Ligi Play Off grup maçlarına katılarak Efeler Ligi için mücadele edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık