Ligin Tozunu Attırıyorlar

​​​​​​​Travel Düzcespor:1 Milas Belediyespor:3

Ligin Tozunu Attırıyorlar

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı, 25 Ekim Pazar günü Düzce’de oynadığı lig maçında Travel Düzcespor’u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın yaptığı Milas Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Travel Düzcespor karşında ilk seti 25-24 kaybetmesine rağmen maçın diğer setlerinde ortaya koyduğu performansla maçı 3-1 kazandı.

Karşılaşmanın ikinci seti oldukça heyecanlı ve mücadeleli geçti. Seti 26-24 alan temsilcimiz maçta 1-1’lik beraberliği sağladı.

Maçın üçüncü setinde yine çekişme ve heyecan vardı. Seti 25-23 alan temsilcimiz karşılaşmada skoru 2-1 lehine çevirdi. Maçın dördüncü setinde başarılı bir oyun ortaya koyan temsilcimiz seti 25-21, maçı da 3-1 kazanarak haftayı 3 puanla tamamladı.

Başkan Tokat ‘tan Kutlama

Deplasmanda kazanılan güzel galibiyet sonrası kulübün başkanı ve Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat, elde edilen galibiyet için ekibini kutladığını belirterek, “Efeler ligi yolunda Milas adına alınan bu galibiyet hepimiz için çok önemlidir” açıklamasında bulundu.

“Kulübümüze ve kentimize yakışan bir galibiyet alan takımımızın tüm oyuncularını ve teknik heyeti kutluyorum” diyen Başkan Tokat, hafta sonu Milas’ta oynanacak olan Alanya karşılaşması için sporcularına başarı dileklerini ilettiğini söyledi.

Sıradaki Rakip Alanya Belediyespor

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde oynadığı 3 lig maçından galibiyetle ayrılan ve 9 puanla liderlik koltuğunda oturan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor, 31 Ekim Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Lig ikincisi ve kendisi gibi yenilgisiz takım olan Alanya Belediyespor ile karşılaşacak.

Haftanın Voleybol Karşılaşmaları Sonuçları

Travel Düzce spor:1 Milas Belediyespor:3

Maliye İhtisasspor:2 Saint Joseph:3

Alanya Belediyespor:3 Konya Büyükşehir Belediyespor:1

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor:3 Kayseri Melikgazispor:1

Halk Bankası:1 Jeopark Kula Belediyespor:3

Ziraat bankası- Bigadiç Belediyespor (Ertelendi)

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık