Mahalleler Yeşil Sahalarda Kapışıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Mahalleler Yeşil Sahalarda Kapışıyor

Milas Gençlikspor Kulübü tarafından düzenlenecek olan Milas Mahalleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasına katılımlar devam ediyor.

Milas Mahalleleri arasında dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvasına bugüne kadar 19 mahalle takımı katılım için başvuruda bulundu.

Ekinambarı, Ortaköy, Ören, Menteş, Kızlcayıkık, Selimiye, Bafa, Kuzyaka, Çamköy, Meşelik, Güllük, Kırcağız, Kıyıkışlacık, Ulaş, Dibekdere, Beçin ve Çakıralan Mahelle Futbol Takımlarının yer alacağı halı saha futbol turnuvasına son katılım tarihi 20 Şubat Pazartesi günü olarak Milas Gençlikspor Kulübü Yönetiminden açıklanmıştı. Turnuvaya katılmak isteyen mahalle muhtarlıkları Milas Gençlikspor Kulübüne başvurularını yapabilecekler.

Milas Pomelon’un sponsorluğunda Milas Gençlikspor Kulübü tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası Mart ayı başında Milas Cumhuriyet Mahallesi Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Milas Belediyesi ve Milas Kaymakamlığı tarafından da desteklenen Milas Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında yapılacak ödül töreni sonrasında ilk dörde girecek takımlara kupa ve madalya dağıtımının yanı sıra çok farklı ve cazip hediyelerde takım sporcularına verilecektir.

 

Formanı Yaptır

Sahaya Çık

Milas’ta uzun yıllar sonra yeniden ilk kez düzenlenecek olan Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilgili bir açıklama yapan Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, Milas’ta özlemi duyulan bir futbol etkinliğine öncülük etmekten son derece mutlu olduğunu belirterek “amacımız spor yoluyla ihtiyacımız olan birlik ve beraberliği sağlamaktır” dedi.

“Gençlikspor Kulübü olarak son derece itinalı bir şekilde Mahaller Arası Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilgili çalışmalarımız sürdürüyoruz” diyen Başkan Köksal turnuvaya katılacak tüm takımları mutlu edecek bir futbol turnuvası olması için gereken her çalışmayı yaptıklarını söyledi ve Milaslı tüm sporseverleri halı sahası futbol turnuvası maçlarını izlemeye davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık