Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Masa Tenisi Şampiyonları Milas’ta

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2018-2019 Sezonu Ege Bölgesi Gençler Takım Yarışmaları, Milas’ta hafta sonu yapılacak müsabakalarla başlıyor.

Masa Tenisi Şampiyonları Milas’ta
  • 19 December 2018, Wednesday 9:16

Milas’ın ilk kez ev sahipliğini üstleneceği Masa Tenisi Gençler Ege Bölgesi Şampiyonluğuna Muğla, Afyon, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin şampiyon takımları katılacaklar.

Kız ve erkek Masa Tenisi il şampiyonları takımlarının katılacakları Ege Bölgesi Şampiyonası maçları 22 Aralık Cumartesi günü başlayacak ve 23 Aralık Pazar günü oynanacak final turu maçlarıyla tamamlanacaktır.

Turnuvanın ödül töreni de yine aynı gün, final karşılaşmaları sonrasında yapılarak, şampiyonada dereceye giren takımlara ödülleri dağıtılacak.

 Milas İçin Önemli Bir Şampiyona

Hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Gençler İl Şampiyonları Masa Tenisi Turnuvası ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Üyesi Ali İnan, Milas’ta ilk kez düzenlenecek Masa Tenisi Turnuvası ile ilgili olarak bilgiler vererek bu turnuvanın Milas’ın adını duyurmak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

İnan“ Milas’ta yapılan bu turnuva Masa Tenisi severler için ve alt yapı masa tenisi sporcuları için önemli bir fırsat olacaktır. Milas Belediyesi’nin girişimleriyle Milas’ta yapılacak olan bu turnuvayı izlemeye herkesi davet ediyorum”diyerek, turnuvada yer alacak takımlara başarı dileklerini iletti.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis