Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MasterlardaŞampiyon Milasspor

Ege Bölgesi Masterler liginde mücadele eden ilçemiz ekibi Milasspor, hafta sonu deplasmanda oynadığı karşılaşmada Didimspor’u Ramazan Akkoyun’un 2 ve Ahmet Tanyeli’nin 1 golü ile 3-0 yenerek, ligin tamamlanmasına 1 hafta kala kendi grubunda Ege Bölgesi Şampiyonu oldu.

MasterlardaŞampiyon Milasspor

Milasspor Masterlerinde teknik sorumlu değişikliği

Sezon başında takımın Teknik Sorumluluğunu yapan Hasan Ali Arıkan ile yollarını Milas’ta oynanan ve 3-2 Milasspor’un galibiyeti ile biten Manisaspor karşılaşması sonrasında ayıran Milasspor Masterları, yeni çalıştırıcıları Mehmet Kabak ile çıktıkları ilk maçta, deplasmanda Didimspor’u 3-0 yenerek ligde resmen şampiyonluklarını ilan ettiler.

Şampiyonluk turu Foça maçı sonrasında atılacak

Türkiye Masterler Ligi Ege Bölgesi’nde ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ilçemiz takımı Mor Beyaz Milasspor, 23 Mart Cumartesi günü  Saat 17.30 da Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda lig ikincisi Foçaspor maçı sonrasında sahada şampiyonluk turunu atacak.

Türkiye Şampiyonası 27 Nisan’da

2017-2018 sezonunda Ege Bölgesi Masterlar liginde dördüncü sırada yer alarak ligi tamamlayan ve Antalya’da oynanan Türkiye Masterlar Şampiyonasında Milas’ı temsil eden ilçemiz takımı, çeyrek final kapısından döndüğü Antalya’ya bu kez şampiyon olarak ve daha kuvvetli kadrosu ile gidecek.

27 Nisan tarihinde başlayacak olan Antalya Türkiye Masterler Şampiyonası’nda Şampiyon Milasspor’a gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis