Milas Belediyesi Milasspor hükmen galip

Cumhuriyet Balosu düzenleyecek olan Milas Belediyespor Milasspor Kulübü, 22 Ekim’de oynayacağı maçı da hükmen kazandığını duyurdu.

Milas Belediyesi Milasspor hükmen galip
  • 17 October 2023, Tuesday 16:55

2023-2024 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda mücadele edecek olan Düğerek Güneşspor Kulübü Futbol Takımı, 22 Ekim tarihinde başlayacak olan lig mücadelesinde yer almayacağını açıklamasının ardından Milas Belediyespor Milasspor 3-0 galip sayılmış olacak.

Milas Belediyespor Milasspor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “22 Ekim tarihinde oynayacak olduğumuz Düğerek Güneşspor maçına rakip takımın Ligden çekilmesi nedeniyle Milas Belediyesi Milassporumuz 3-0 hükmen galip sayılmıştır.” denildi.

Geçen sezonun başarılı takımlarından biri olan Düğerek Güneşspor'un ligden çekilmesinin ardından, Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda lig mücadelesi 6 takımın arasında yapılacak.

Karşılaşmalar Milas'ın temsilcileri Milas Belediyesi Milasspor ve Dr. Alp Milasspor'un da yer aldıkları ligde Pitez Pedasspor, Gündoğanspor, Ula Belediyespor ve Ortaköyspor futbol takımları arasında yapılacak. Çift devreli puan usulü oynanacak maçlar sonrasında ise birinci etap ligi ilk 3 sırada bitirmek, 2. etap ise Muğla şampiyonluğu için mücadele olacak.

Bu hafta sonu başlayacak olan lig maçlarında ilçemizi temsil eden Dr. Alp Milasspor bay takım olması nedeniyle karşılaşma yapmaz iken, Milas Belediyesi Milasspor da 3-0 hükmen galip sayılacak.

 Milas Belediyesi Milasspor, 2. Haftada bay takım olması nedeniyle de sahaya ancak 4 Kasım’da Milas’ta yapılacak olan Gündoğanspor maçında inebilecek.

KULÜP TARAFINDAN CUMHURİYET BALOSU DÜZENLENECEK

Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla 24 Ekim 2023 Salı günü Havuzbaşı Kır Düğün Salonunda saat 18’de Milas Belediyespor Milasspor Kulübü tarafından Cumhuriyet Balosu gerçekleştirilecek.

24 Ekim 2023 Salı günü saat 18’de Havuzbaşı Kır Düğün Salonunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenecek Cumhuriyet Balosu’nda bir araya gelecek olan Milas Belediyespor Milasspor Kulübü yöneticileri, sporcuları ve taraftarları Cumhuriyetin 100. yılını hep birlikte coşkuyla kutlayacak.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık