Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLAS BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMINA ÖDÜL

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 26’ncısı düzenlenen “Amatör Spor Ödül” töreninde Milas Belediyespor Voleybol Takımı, 2017-2018 sezonunun en başarılı takımı seçildi. Ödülü ise Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban’dan aldı.

MİLAS BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMINA ÖDÜL

CNS Tesisleri’nde düzenlenen ödül töreninde, 2017-2018 Spor Sezonunda başarılı olmuş sporcu ve takımların ödülleri verilirken, Amatör Spor’a yardım ve destekte bulunun kişi ve kuruluşlara şükran plaketleri verildi. Ayrıca Amatör Spora yer ve önem veren basın ve yayın kuruluşları da ödüllendirildi.

Törene;  Muğla Milletvekili Burak Erbay, Muğla Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ve sporcular katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top; “Her yıl geleneksel olarak federasyonumuzca yılın enleri ödül töreni düzenlenmektedir. İlimizde 239 spor kulübü ve Futbol dışı branşlarda lisanslı sporcu sayısı 68.447, futbol dışındaki branşlarda faal sporcu sayısı 13.983’dir. Futbolda lisanslı sporcu sayısı 23.885 iken faal sporcu sayısı da 4.112’dir. İlimizde 57 branşta toplam 92.332 lisanslı sporcunun 18.095’i faal durumdadır. Bu yıl 26’ncısını düzenlediğimiz ödül töreninde ödül alacak sporcu ve takımları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından geçilen ödül töreninde 143 adet ödül dağıtıldı. 2017-2018 spor sezonunda 2. Lig’ten 1. Lige çıkan Milas Belediyespor Voleybol takımı ödülü Kulüp Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhur Çoban tarafından takdim edildi.

Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor, Milas Gençlikspor U11 ve 13, Yeni Milasspor U 19, Milasgücü Spor U 15 ve 16 takımları 217-2018 sezonu şampiyon takımları olarak ödül alırken, Yeni Milasspor ve Güllük Belediyespor da en centilmen takım ödüllerine layık görüldü.

Düzenlenen törende Milas gazete ve spor yazarları da ödül aldı. Önder Gazetesi spor yazarı Hüseyin Açar ve Menteşe Gazetesi spor yazarı Sercan Ergin en iyi spor yazarı ve muhabiri ödülünü alırken, spora en fazla yer ve önem veren gazeteler olarak Milas Önder, Gazete Milas ve Haber Milas haber portalı ödüle layık görüldü.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis