Milas Belediyespor Voleybol Takımında Hedef Birinci Lig

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas Belediyespor Voleybol Takımında Hedef Birinci Lig

Hüseyin Açar - Sporcularınız anlamında beklediğiniz verimi alamadığınız oyuncunuz oldu mu?

Osman Çakıray - Bu soruya şu sporcumuz iyi oynadı şu sporcumuz iyi oynayamadı diye cevap vermek çok yanlış olur. Kadromuzda yer alan tüm sporcularımız lig mücadelemizde üzerlerine düşen sorumlulukları bana göre yerine getirmişledir.

Ancak daha öncede söylediğim gibi yaşadığımız sakatlıklar nedeniyle elbette oyun düzenimiz bozuldu ve yaptığımız müsabakalarda iyi sonuçlar alamadık.

Hedef Şampiyonluk ve Birinci Lig

H.A- Gelelim yeni sezona.

Öncelikle 2016-2017 sezonundan Milas Belediyespor Voleybol Takımı olarak beklentileriniz nelerdir?

O.Ç- Yeni sezonda kadromuza yeni sporcularımız katıldılar. Geçen seneki mevcut kadromuzdan bazı sporcularımızla yollarımızı ayırdık.

Öncelikle geçen sene bizimle birlikte lig mücadelesi yapan ancak yeni sezonda aramızda yer alamayacak olan sporcu kardeşlerime yeni sezonda yeni kulüplerinde başarılar diliyorum.

Yeni sezonda aramıza yeni katılan sporcularımıza da yeni sezonda başarılar diliyorum.

2016-2017 Voleybol sezonunda geçen sene mücadele ettiğimiz üçüncü ligde olmayacağımızı söylemek istiyorum.

Voleybol Federasyonu tarafından yapılan statü değişikliği gereği yeni sezonda ikinci profesyonel ligde mücadele edeceğiz. Bu da daha kuvvetli takımlarla mücadele edeceğimiz anlamına geliyor.

Biz Milas Belediyespor olarak hedefimizi bu sene daha iyi oyun daha iyi mücadele ve şampiyonluk olarak belirledik.

206-2017 Voleybol sezonunda kadromuzu yeni sporcularımızla güçlendirdik.

Ankara Maliyespor’dan 1994 doğumlu Halil İbrahim Öksüz, Çankaya Belediyespor’dan yetişen 1994 doğumlu Maliyespor’dan alınan Abdülkadir Özdemir, İzmir Arkas Kulübünden aldığımız 1997 doğumlu Akay Çalık, Ziraat Bankasından yetişen 1997 doğumlu Berk Söylemez ile mevcut kadromuzu daha da güçlendirdik.

Geçen sene kadromuzda yer alan 1991 doğumlu Anıl Paltooğlu,1991 doğumlu Ahmet Şahin,1994 doğumluTuğberk Atıcı,1994 doğumlu Ercan Sözener,1994 doğumlu Ragıp Şen, 1994 doğumlu Burak Yıldız ile bu sezonda birlikteyiz. Ayrıca Milas Belediyespor alt yapından yetişen genç sporcularımız 1995 doğumlu Ali Özdemir, 1995 doğumlu Soner Çay,1996 doğumlu Tugay Uçak kadromuzdaki diğer sporcularımızdır.

Geçen sene kadromuzda yer alan Bünyamin Özdemir, Yavuz Eliküçük ve Taylan Onur Demirci isimli sporcularımızla yollarımızı ayırdık.

 H.A- Yeni sezonda Milas Belediyespor Voleybol Takımında değişiklikler var mı?

O.Ç-Yeni sezonda kulübümüzün hem voleybol hem de diğer spor birimlerinde daha iyi tanıtılması ve diğer spor kulüpleriyle olumlu ilişkiler kurabilmesi voleybol camiası içinde etkin bir rol alması için Eşref Mete Hocamızın voleybol takımımızın Genel Koordinatörü olarak bizimle birlikte mücadelemizde yanımızda daha etkin bir şekilde yer alacak.

Bu yıl voleybol takımızda geçen sezon sporcu olarak yer alan Sefa Koşar hocamızda yanımızda antrenör olarak yer alacak.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı olarak kulüp başkanımız, yöneticilerimiz, koordinatörümüz, antrenörlerimiz, sporcularımız, taraftarlarımız ve elbette geçen sene bize çok büyük destek veren hem yazılarınızla hem haberlerinizle hem yorumlarınız ve Radyo Programınızla yanımızda olan basın mensubu spor muhabiri büyüklerimiz olan sizlerle birlikte yeni sezonda lig ve şampiyonluk mücadelemizi çok daha iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum ve verdiğiniz destekler için bir kez hepinize teşekkür ediyorum.

H.A-2016-2017 Spor sezonunda antrenman çalışmalarınızı ve ligi müsabakalarını nerede yapacaksınız?

O.Ç-Yeni sezon öncesinde salon sporları ve özellikle de voleybol için en güzel haber Milas Belediyemizin yapımına başlamış olduğu ve müsabakalarımız öncesinde bitmesi beklenen yeni bir kapalı spor salonuna kavuşacak olmamız spor adına en güzel ve en yeni haber olarak bizleri çok mutlu etmiştir.

22 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonun sporcularımızla birlikte ilk antrenmanını yeni salonumuzda yapacak olmamızın heyecanını yaşıyoruz.

Aramıza yeni katılan sporcularımız ve geçen sene kadromuzda yer alan sporcularımızla ilk buluşmamız yeni spor salonumuzda olacak.

H.A-2016-2017 Voleybol Sezonu Lig mücadelenize ne zaman başlayacaksınız?

O.Ç-Yeni sezonda lig mücadelemize sanıyorum ki Eylül ayının ilk haftası içinde başlayacağız.

Ankara’da yapılacak grup belirleme ve maç trafiğimizi belirleyecek kura çekimine kulübümüzü temsilen Eşref Mete Hocamız katılacak.

Bu yıl her anlamda daha profesyonel ve geçen seneki lig mücadelemizde yapmış olduğumuz hataları bilerek çalışacağız.

H.A- Geçen sezon Milas Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı olarak kadronuzda bulunan sporcularınızın barınma ve yemek ihtiyaçlarını nasıl sağladınız?

Kulübünüze destek olan sponsorlarınız kimlerdi?

Yeni sezonda sporcularınız antrenman dışında kalan sürelerinde yine nerede kalacaklar?

O.Ç- 2015-2016 Sezonunda kadromuzda yer alan ve transfer olarak kadromuza katılan sporcularımıza başta kulübümüzün başkanı ve Muhammet Tokat olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizin maddi ve manevi destekleri oldu. Ayrıca sporcularımızın kalacak lojman gibi sorunlarını Velioğlu İnşaat Arif Soner Yiğit çözdü.

Sporcularımızın yemek ihtiyaçlarını Akıllım Benim Anaokulu sağladı. Kuvvetlenme dayanıklılık gibi idmanları CST GYM de yapıldı.

Labranda, Bodrum Yeşil Beton, Velioğlu İnşaat Ana sponsorlarımız olarak sezon boyunca destekleri ile kulübümüzün ve sporcularımızın hep yanında oldular.

Bu nedenle ana sponsorlarımız ve diğer sponsorlarımıza da sporcularımız ve takımımız adına teşekkür ediyorum.

2016-2017 sezonunda da yine tüm sponsorlarımız ile birlikte şampiyonluk yolunda mücadelemizi sürdüreceğiz.

H.A- 2016-2017 Voleybol Sezonu ile ilgili olarak son olarak neler söylemek istersiniz?

 O.Ç- Öncelikle yeni sezonda antrenman çalışmalarımızı yeni spor salonunda yapacak olmamız lige daha iyi ve daha güçlü hazırlanmamız için çok önemliydi.  Sadece antrenman anlamında değil antrenman sonrası sporcularımız için gerekli bazı temel şartlarında yeni spor salonumuzda mevcut olması ile sporcu sakatlanmalarının yaşanmayacak olması bizleri mutlu edecek.

Milas Belediyemiz tarafından yapılan spor salonumuzda zeminin sporcu sakatlanmaları yaşanmayacak şekilde olması hem antrenmanlar hem de lig maçlarında sporcularımız için çok olumlu bir güzellik olacak.

Daha modern ve çağa uygun bir spor salonunda antrenman ve maç yapmanın keyfini yaşayacak olmamız takımımızın saha içi performansını da olumlu olarak etkileyecektir.

Salonumuzda yüzme havuzunun olması da çok önemlidir. Yüzme sporcularımızın daha da kuvvetlenmesine yardımcı olacaktır.

Bu anlamda yeni spor salonumuzun devreye girmesi ile İl Spor Müdürlüğümüze ait mevcut kapalı spor salonumuzun da yeniden yapılması için tadilata başlanacak olması Milas ve sporcularımız adına çok sevindirici bir haber olarak bizleri daha da mutlu etmiştir

Mevcut spor salonumuzun da yeni ve modern çehresi ile Milas sporuna hizmet etmeye başlaması ile Milas salon sporlarında sporcuları antrenörleri, idarecileri taraftarları ve basını ile sporda adını daha olumlu ve daha güzel şekilde duyuracaktır.

H.A-2016-2017 Voleybol sezonunda Milas Belediyespor Voleybol Takımınız başarılar diliyoruz.

Umut ediyoruz ki lig mücadelenizde geçen sene olduğu gibi başarılı bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Sorularımıza içtenlikle cevap verdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum.

O.Ç-Milas Belediyespor Voleybol branşının bir parçası olan Büyük Erkekler Voleybol Takımının antrenörü olarak ben de ,düşüncelerimizi Milas kamuoyuna duyurma şansı tanıdığınız için size ve gazetenize teşekkür ediyorum.

Ayrıca spor kulübümüzün voleybolda sporcu yetiştirme anlamında mücadele eden her zaman fikirleriyle bizlere destek olan sevgili ağabeylerim değerli antrenörlerimiz olan Ünsal Çelik, Mahmut Gökova’ya ve yıllardır yanımızda olan bizleri hiç yalnız bırakmayarak hep destekleyen hocamız Eşref Mete’ye ve kulübümüzün diğer spor branşlarında mücadele eden diğer antrenörlerimiz ile sporcularımıza da çok teşekkür ediyor ve 2016-2017 sezonunda hepsine başarılar diliyorum.

  • Bitti –
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık