Milas Gençlikspor’un Sportif Çalışmaları Konuşuldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Gençlikspor’un Sportif Çalışmaları Konuşuldu

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’nin 1 Mart Çarşamba günkü konukları Milas Gençlikspor Kulübü Mali Saymanı Aygün Kaya ve Kulübün İzcilik Kolu Lideri ve Kulüp Önderi Mehmet Bacaksız oldular.

Milas Gençlikspor Kulübü’nün bünyesinde yer alan sportif çalışmalarla ilgili bilgiler veren Mali Sayman Aygün Kaya kulüplerinde 500’ün üzerinde lisanlı sporcunun bulunduğunu vurgulayarak Milas Gençlikspor Kulübü olarak Milas sporuna ve gençliğine hizmet etmekten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Uzak doğu sporları Kick Boks ve Teakwando 2015 - 2016 sezonunda 2 sporcularının Türkiye Şampiyonalarında dereceler yaptığını belirten Aygün Kaya, hedeflerinin her branşta Milas’ı katıldıkları sportif etkinliklerde başarıyla temsil etmek olduğunu belirtti.

 

Milas’ın izcilikteki

tek kulübü

İzcilik ile ilgili açıklamalar yapan Milas Gençlikspor Kulübü İzci Lideri Mehmet Bacaksız Milas’ın izcilik branşıyla uğraşan tek spor kulüpleri olduğunu söyledi. 2015 - 2016 sezonunda yurt içi ve yurt dışında İzcilikle ilgili etkinliklere imza attıklarını vurgulayan Mehmet Bacaksız Bodum’da bir özel okulda öğretmen olarak çalışan eski izcilerin okulları bünyesinde izcilik branşını kurarak Milas Gençlikspor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdürecek olmalarının son derce memnunluk verici olduğunu belirtti.

Geçen sezon içinde Balkan Devletlerine yaptıkları izcilik gezileriyle ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde tanıttıklarını belirten Mehmet Bacaksız her geçen gün kulüplerinin İzcilik sporcularının sayısının arttığını söyledi.

 

Büyük turnuva başlıyor

1 Mart Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati’ne konuk olan Milas Gençlikspor Kulübü yöneticisi ve Mali Sayman Aygün Kaya, Milas’ta ilk kulüplerinin mahalleler arası halı saha futbol turnuvası düzenlediklerinden söz ederek “Milas Gençlikspor Kulübü her zaman ilklerin öncüsü olmuştur” dedi.

6 Mart Pazartesi günü başlayacak olan halı saha futbol turnuvası ile ilgili açıklamalarda bulunan Aygün Kaya, turnuva müsabakalarının hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri saat 16.00 - 19.00 arası oynanacağını söyleyerek görsel bir futbol şölenine Milaslı futbolseverleri davet ederek kulüp Başkanları Ersin Köksal ve kendi adına turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Radyo Gözlem’e ve Spor Saati’ne Milas’ta sporun sesi olduğu için teşekkür eden Spor Saati konukları Milas Gençlikspor Kulübü Mali Saymanı Aygün Kaya ve İzci Lideri Mehmet Bacaksız, Milas’ın sportif anlamda potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirtiler.  Milas’ta spor adına tek eksikliğin spor tesisleri olduğunu vurgulayan Spor Saati Konukları Milas’taki tüm spor kulüplerine çalışmalarında başarılar dilediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık