Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Şampiyon Oldu

2019-2020 Muğla okul sporları faaliyet programında yer alan Hokey İl Birinciliği müsabakaları geçen hafta içerisinde oynanan final maçlarıyla tamamlandı.

Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Şampiyon Oldu

Genç Erkekler Finalinde Muğla Ķötekli Halı Sahası’nda oynanan çim hokeyi şampiyonluk maçında rakibi Bodrum Bahçeşehir Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenen ilçemiz takımı Muğla Şampiyonu oldu.
Antrenörlüklerini Onur Semiz ve Źehra Şimşek'in yaptığı ilçemiz takımı Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Hokey Takımı bu başarısıyla Muğla'yı Nisan ayında yapılacak olan grup maçlarında temsil etme hakkını kazandı.
Aynı gün oynanan genç ķızlar hokey finalinde ise Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi, rakibi Muğla Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini yenerek Muğla Şampiyonu oldu.
Genç Ķızlarda şampiyon olan hokey takımı da Muğla'yı grup maçlarında temsil edecek.
Geçen hafta içersinde Muğla'da oynanan hokey final maçları sonrasında dereceye giren hokey takımlarına kupalarını Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serkan Paçalı, Personel Şube Müdürü Ayşe İnceoğlu ve İşletmeler Şube Müdürü Sevgi Tombul vererek sporcuları ve takımları kutladılar.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık