Milas Tenis Akademisi’nin Minik Öğrencileri Madalyalandı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas Tenis Akademisi’nin Minik Öğrencileri Madalyalandı

Milas Amerikan Kültür Derneği’nin 40’a yakın minik sporcusu Milas İMİ Koleji tenis çalışmaları nedeniyle Milas Tenis Akademi Spor Kulübü tarafından madalya ve katılım belgeleri ile ödüllendirildiler.

Dün Milas İMİ Koleji Tenis Kortunda gerçekleştirilen madalya dağıtım törenine Milas Kaymakamı Fuat Gürel, İMİ Koleji Kurucusu Erol Gözen, Milas Amerikan Kültür Derneği İdarecileri, İMİ Koleji Tenis Antrenörü Mehmet Ali Karaca, Milas Tenis Akademisi Spor Kulübü Başkanı Seyhan Hep minik öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri katıldılar.

5 – 6 yaş grubu öğrencileri spora teşvik etmek, tenis sporunu sevdirmek ve öğretmek amaçlı düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Kaymakam Gürel “Milas böyle bir spor kompleksine sahip olduğu için çok şanslı. Ben de haftanın bir günü tenis kursuna katılıyorum. Milas Gençlik Spor Müdürlüğü de 2 tane tenis kortu yaptırdı. Önümüzdeki süreçte onlar da hizmete sunulacak. Ayrıca çocuklarımıza tenis sporunu sevdirmiş olmamız çok önemli. Televizyon, internet, akıllı telefon gibi hareketten yoksun bırakan teknolojik ürenler yerine gençlerimizi bu ve benzeri spor aktivitelerine özendirmeli teşvik etmeliyiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Gürel’in ardından İMİ Koleji Kurucusu Erol Gözen de kısa bir konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra sporculara madalyaları ve katılım sertifikaları verildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık