MİLAS VE BODRUM MASTERLERİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Milas ve Bodrum Masterler takımı sorumlu ve futbolcuları  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.Kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Masterler  futbolcuları, 31 Mart seçimleri öncesi Başkan Tokat’ı desteklediklerini belirterek  başarı diledi.

MİLAS VE BODRUM MASTERLERİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Başkan Tokat’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette kulüpleri hakkında Başkan Tokat’a bilgilendirmelerde bulunan Milas ve Bodrum Masterleri; “ Masterler takımı 40 yaş ve üstü, eskiden profesyonel olarak Milas’ı birçok il ve ilçede temsil etmiş futbolcular ile amatörce oynamış futbolculardan oluşmakta olup, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu’na bağlı olarak mücadele etmektedir. MilassporMasterler takımı Sayın Belediye Başkanımızın teşvikleri sayesinde kurulmuş olup, bu anlamda  Başkanımızın verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden  ve desteklerinden dolayı  Milas ve Bodrum Masterlerine teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  oynayacakları müsabakalar için başarılar diledi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık