Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milasgücü Futbol Okulu Başladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milasgücü Futbol Okulu Başladı

İlçemiz spor kulüplerinden Milasgücü 2016 - 2017 dönemi yaz futbol kursuna 60 öğrencisiyle Milas Şehir Stadyumu’nda başladı.

Yeni formaları ile sahaya çıkan küçük futbolcular antrenörleri Mehmet Kabak ve Recep Çay nezaretinde ilk futbol bilgilerini aldılar. Milasgücü Spor Kulübü’nün ilk futbol antrenmanında küçük futbolcuları aile bireyleri de yalnız bırakmayarak antrenman bitimine kadar onlara destek oldular.

Hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günü Milas Şehir Stadyumu’nda saat 18.30 - 19.30 arası yapılacak olan futbol antrenmanları yanı sıra küçük sporcular Cuma günleri de yüzme ve zekâ çalışmaları antrenmanları ile kurslarına devam edecekler.

Kaleci antrenörü Yaşar Yalçın’ın da kalecilik dersleri vereceği Milasgücü Yaz Futbol Okulu’nda küçük sporcular için bir de sağlık görevlisi antrenman boyunca hazır bulunacak. Milas’ta yapılan Halı Saha Futbol Turnuvalarında sağlık görevlisi olarak bulunan İbrahim Peker küçük futbolculara sağlık konusunda yardımcı olacak.

Milasgücü Spor Kulübü Başkanı Güray Turgay, Yaz Futbol Okulu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada futbol kursuna katılım konusunda ilginin son derece iyi olduğunu söyledi.  Yaz döneminde haftanın 4 günü küçük sporculara futbol bilgileri aktarılacağını vurgulayan Başkan Turgay, “çocuklarımıza futbolun dışında da yüzme eğitimleri de verilecek” dedi.

Amaçlarının Milas’ın çocuklarına hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Güray Turgay, “futbol okulumuzda eğitim alan futbola yetenekli çocuklarımıza lisans çıkartarak onları alt yapı liglerinde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

“Milasgücü Spor Kulübü olarak belirli yaş grubu çocuklarımıza futbolun dışında yüzme kursları da vermek istiyoruz” diyen Başkan Turgay, özellikle kız çocuklarının da yüzme kurslarına katılabileceklerini belirtti.

Futbol okuluna ve yüzme kurslarına katılmak isteyen küçük sporcuların Orkide Çiçekçiliğe aileleri ile gelerek kayıt olmalarını isteyen Başkan Turgay iletişim için telefon numaralarını vererek kayıtlarının devam ettiğini vurguladı.

 

İletişim Telefonları:

Milas Orkide Çiçekçilik: 512 67 25 – 512 27 07

Güray Turgay: 0542 893 66 99

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis