Milaslı Atlet Demir, Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen Turkcell Türkiye U14 Salon Atletizm Şampiyonası’na katılan Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Atletizm Takımı sporcusu Irmak Demir, Türkiye 1.’si oldu.

Milaslı Atlet Demir, Türkiye Şampiyonu Oldu
  • 29 January 2024, Monday 13:07

27-28 Ocak 2024 tarihlerinde Osmangazi Atletizm Salonunda yaklaşık bin sporcunun katılımıyla gerçekleşen Turkcell Türkiye Atletizm U14 Salon Şampiyonası’nda 11 yaşındaki atletizm sporcumuz Irmak Demir, 1000 metrede Türkiye Şampiyonu oldu.

58 ilden yaklaşık 1000 sporcusunun katıldığı Bursa Türkiye Salon Atletizm şampiyonasında, Milas ve Muğla’yı temsil eden, antrenörlüğünü emekli beden eğitimi öğretmeni Havva Uzuncan'ın yaptığı Milas Cumhuriyet Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi, atletizm sporcusu Irmak Demir katıldı. Büyük mücadelelerin yaşandığı şampiyonda Demir, Milas’a büyük gurur yaşatırken, kendi kategorisinde 147 sporcuyu geçerek, Türkiye şampiyonu oldu.

Yarışma sonrası yapılan törenle altın madalyasını alan başarılı atlet Irmak Demir’i Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar da tebrik ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bursa atletizm şampiyonasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda bulunan antrenör Havva Uzuncan, "Sporcum Irmak Demir ile gurur duyuyorum" dedi.

Antrenör Havva Uzuncan, Milas'ta atletizm sporunun son dönemlerde başarı çıtasının çok yükseldiğini belirterek, “Atletizm sporunun başarısında öncelikle sporcularımızın ve onlara koşulsuz destek olan ailelerinin bu spora verdikleri önem yer tutmaktadır. Milas'ta atletizm sporundan söz edebiliyorsak, atletizme gönül veren sporcularımızı ve ailelerini kutluyorum.” Dedi.

Milas İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu da “Milas Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü atletizm takımından sporcumuz Irmak Demir, Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda 1000 metrede Türkiye Şampiyonu olmuştur. Hocamız Havva Uzuncan’ı ve sporcumuz Irmak Demir'i kutluyoruz." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık