Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLASSPOR İKİNCİ MAÇINA ÇIKABİLDİ, AMA..

​​​​​​​Yeni Milas Spor: 2 - Milas Gençlik Spor: 7

MİLASSPOR İKİNCİ MAÇINA ÇIKABİLDİ, AMA..
  • 17 November 2021, Wednesday 9:43

2021-2022 futbol sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Lig’de temsil eden takımlarımız 14 Kasım Pazar günü Metin Özcan Stadyumu’ndan peş peşe iki karşılaşma yaptı. Başarılı takımlarımız futbolseverlere güzel bir Pazar günü yaşattılar.

Yeni Milas Spor-Milas Gençlik Spor arasında yapılan karşılaşmada gülen taraf Milas Gençlik Spor oldu. 2-7

Mazisinde birçok başarıları bulunan Milas’ın takımı Yeni Milas Spor’a misafir olan Milas Gençlik Spor, maçı 7-2 kazandı. 14 Kasım Pazar günü saat 12:00’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’ndan oynanan karşılaşmada Milas Gençlik Spor’un gollerini Alperen, Erdem, Barış, Oğuzhan (2), Süleyman (2) attı.

Milas Gençlik Spor Yönetim Kurulu maç önccsi sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Hedeflerinden taviz vermeyen takımımız, altyapıdan gelen oyuncuları ve Milas’ın gençleri ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir. İlk hafta müsabakasını galibiyet ile kapatan takımımız 14 Kasım Pazar günü  Milas’ta Mazisinde birçok başarıları bulunan Şehrimizin takımı Yeni Milas Spora Misafir olacak. Her iki takımımıza da başarılar diler, centilmenlik içinde kim kazanırsa kazansın dostluğun kazanacağı bir maç olmasını dileriz” dedi.

Yeni Milasspor, bilindiği gibi, mevcut başkan Yüksel Öcal’ın kongrede kaybetmesine karşın, hileli oy kullanıldığı itirazı nedeniyle mahkeme aşamasında olduğundan, yeni yönetim işbaşı yapamamıştı. Mecut başkan Yüksel Öcal, takımın lige hazır olduğunu belirtmesine karşın, ligin ilk maçında sporcuların lisansları hazır hale getirilemediği için maça çıkamamış ve Muğla Düğerekspor karşısında hükmen 3-0 mağlup sayılmıştı. İkinci maçta da takımın 7-2 yenilgisi, taraftarları çileden çıkardı. Bakalım Yeni Milasspor, önümüzdeki dönemde nelerle karşılaşacak?

Milas Bld Beçin Gençlik spor: 2 -Ula Bld Spor: 2

2021-2022 futbol sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör A.Grup’ta temsil eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, Ula Belediyespor  ile berabere kaldı. 2-2

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Yönetimi tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ; “Trübünleri dolduran ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Hep birlikte hep beraber başaracağız, başka Milas yok” mesajı verildi.

Peş peşe yapılan iki karşılaşmayı da izleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şunları söyledi: “Yeni Milas Spor-Milas Gençlik Spor ve Milas Belediye Beçin Spor - Ula Belediyespor arasında oynanan müsabakaları takip ettim. Tüm takımlarımızı sergiledikleri mücadeleden ötürü kutluyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis