Milasspor Yönetimi’nden 2 istifa

İlçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil eden Yeni Milasspor'da 2019-2020 Olağanüstü Genel Kurulu’nda yönetim listesinde olan Erkan İşli ve Fuat Halil Turan, kulübün yönetim ekibinden ayrıldıklarını sosyal medyadan Milaslı sporseverlere duyurdular.

Milasspor Yönetimi’nden 2 istifa
  • 19 August 2021, Thursday 13:53

Yönetim Kurulundan istifalarıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan uzun yıllar Yeni Milasspor'da teknik sorumluluk görevini üstlenen ve halen Milasspor Masterlar Futbol Takımı Koordinatörü olan Erkan İşli  açıklamasında, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel'e 16 Ağustos günü iadeli taahhütlü istifa dilekçelerini gönderdiklerini söyledi.

Erkan İşli ,yılların profesyonel spor kulübü Yeni Milasspor'un hak ettiği profesyonel futbol liglerinde olmasının zamanının gelip geçtiğini vurgulayarak, mevcut yönetimin 3 yıllık  görev süresinin dolduğunu belirtti.

Yeni sezonda başlayacak Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verip BAL Ligine çıkacak güçlü bir takımın Milas'ta futbolla uğraşan ve Mor Beyaz Milasspor sevgisiyle dolu herkesin özlemi olduğunu dile getiren Erkan İşli,  mevcut kulüp başkanı ile yönetim ekibinin acilen Genel Kurul Kararını Milas Kamuoyu ile paylaşması gerektiğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık